WINNIPEG SYMPHONY ORCHESTRA

Gesloten

BOEK NU JOUW KAARTEN MET RUIM 35% RAILSPORTKORTING!

Het Canadese Winnipeg Symphony Orchestra viert 75 jaar vrijheid met Beethovens beroemde Vijfde symfonie!

 

De sterke band tussen Nederland en het Canadese Winnipeg voert terug op de Tweede Wereldoorlog. Veel Canadezen die meevochten voor de bevrijding van Nederland maakten deel uit van regimenten, die afkomstig waren uit de buurt van Winnipeg. 

 

Als eerbetoon aan onze bevrijders werd het Winnipeg Symphony Orchestra uitgenodigd voor de festiviteiten rondom 75 jaar bevrijding. Naast Beethovens triomfantelijke Vijfde klinkt en Berlioz’ Messe solennelle, een ‘plechtige mis’ waarvan de verloren gewaande partituur pas in 1991 in België opdook. Het Canadese accent komt van een nieuw werk van Whittall, een Canadese componist die tegenwoordig in Finland woont.

Bestellen

Wil jij dit concert aanschouwen met speciale Railsportkorting? Vul dan snel het actieformulier in, ontvang jouw unieke kortingscode en bestel direct jouw gewenste kaarten via de boekingslink. 

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven. Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel