top of page

Eindejaars Win(ter)actie

Het einde van het jaar is de perfecte tijd om terug te blikken op de ongelofelijke gave momenten samen. Deel jouw favoriete Railsport-moment en maak kans op twee kaarten voor het Amsterdamse Winterparadijs!

231128 Banner winteractie.png

Amsterdams Winterparadijs

Hoe beter het jaar in stijl af te sluiten dan met een onvergetelijke winterervaring in het hart van Amsterdam. Dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van de feestdagen. Het Amsterdamse Winterparadijs is dé plek waar de magie van het seizoen tot leven komt, met schaatsbanen, toffe attracties, winterse lekkernijen, betoverende lichtjes en nog veel meer! 🏰⛸️

 

Ontdek de vele activiteiten en eetkraampjes die het Amsterdamse Winterparadijs te bieden heeft. Ga schaatsen, doe mee met een sneeuwballen gevecht, maak een ritje in de zweefmolen, flaneer langs de sfeervolle kerstlichten en trakteer jezelf op winterse lekkernijen en een dosis gezelligheid.

Hoe doe ik mee?

Winactie

Het einde van het jaar is de perfecte tijd om terug te blikken op de mooie momenten samen. Wij zijn daarom erg benieuwd naar jouw favoriete Railsport-moment. Meedoen is gratis en kost enkel een paar seconden van jouw tijd. Door onderstaand formulier in te vullen word jij automatisch meegenomen in de loting en maak jij kans op twee kaarten voor het Amsterdamse Winterparadijs!

 

Bekendmaking

Op donderdag 14 december* maken wij via onze sociale mediakanalen bekend welke deelnemers er vandoor gaan met deze winterse prijs! Laten we samen het jaar afsluiten met warmte, gezelligheid en vooral veel plezier!

*Alle reacties tot 11 december worden meegenomen in de loting.

 

Het Railsport-team wenst jou alvast veel succes en fijne feestdagen! 🎄

231121 Winterparadijs sneeuwballen gevecht.webp
Anker 1

Deelnameformulier

Helaas! Deze winactie is gesloten.

bottom of page