WALK & TALK NATUUR

About
Aanmelden niet meer mogelijk

De natuur in met een echte boswachter!
 
Back to basic: lekker de natuur in! Samen met een boswachter kan je gedurende een 2 uur durende wandeling een heleboel te weten komen over de natuur. Samen met je collega, partner, vriend/vriendin of lekker alleen is deze wandeling erg leuk en bovendien leerzaam om te doen! Verken samen de mooie omgeving van de Veluwezoom en leer hier meer over de verschillende soorten flora en fauna die kenmerkend zijn voor dit gebied. 
 
 

Over het gebied

 

Nationaal Park Veluwezoom is een must voor iedereen die van de natuur houdt. Het gebied is uitgestrekt – het park zelf telt ruim 5.200 hectare en is onderdeel van de grotere Veluwe – en afwisselend. Je vindt er bossen, heide, zandverstuivingen en, ten oosten van Arnhem, statige landgoederen. 

 
Het bos in
 
Waarschijnlijk ga je al vaker en op eigen gelegenheid het bos in, maar tijdens deze wandeling leer je ook nog eens het een en ander. Wat voor gat is hier gegraven? Wat voor bessen zijn dat? Zijn ze eetbaar? Welk spoor zie je hier? Al jouw brandende vragen kan je stellen aan een van de deskundige en gepassioneerde boswachters. 
 
 
Kledingadvies

 
Waarschijnlijk overbodig, maar toch handig om te vermelden: wanneer je bij deze herfstwandeling aansluit, zijn een goed stel regenlaarzen of (bij voorkeur) ander soort stevige wandelschoenen erg aanbevolen. Zo kan je optimaal meedoen aan dit leuke uitstapje in de natuur!

Let op: Honden zijn niet toegestaan tijdens deze wandeling. 

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven. Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel

CONTACT 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten