About
Gesloten

WALK & TALK UTRECHT

Avondtour City Utrecht via Trajectum Lumen
 
Wandel mee in het donker langs artistiek uitgelichte locaties in de historische binnenstad van Utrecht. Onze ervaren Railsportgidsen Renette en Jitte, alsook de anderen laten je de mooiste lichtkunstwerken zien.
 
Tijdens deze stadswandeling kom je van alles te weten over de kunstwerken, de verhalen erachter en natuurlijk de stad zelf.
 
 
Trajectum Lumen
 
Trajectum Lumen is een ontdekkingstocht in het duister langs artistiek uitgelichte locaties in de bijzondere Utrechtse binnenstad. Na het vallen van de avond, voert Trajectum Lumen je van het centraal gelegen Vredenburg langs een groeiend aantal projecten van gerenommeerde (inter)nationale lichtkunstenaars. Sinds de lancering in het voorjaar van 2010 duiken op de route steeds méér nieuwe lichtkunstwerken op. Samen brengen deze het heden en verleden van de stad op spectaculaire wijze tot leven. 
 
 
City Utrecht behoudt haar plek in het Railsportprogramma
 
Na zoveel jaren denk je misschien dat je alle mooie plekjes van Utrecht al hebt gezien tijdens de jaarlijkse Railsport stadswandeling. Maar niets is minder waar. Met deze artistieke avondwandeling zullen de gidsen ervoor zorgen dat je Utrecht wederom op een andere manier ontdekt, zelfs als rasechte Utrechter!