ZAALVOETBAL

Gesloten
About

In 2019 was het Post T Utrecht die er met de kampioenstitel vandoor ging! Welk(e) team(s) gaat dit jaar de uitdaging aan en sleept de beker mee naar huis? Schrijf je nu in en neem samen met je collega's deel aan dit sportieve maar bovenal gezellige toernooi!

 

Een team naar jouw keuze


Dit zaalvoetbaltoernooi is zowel voor dames-, heren- en gemengde teams. Een team bestaat uit minimaal 1 keeper en 4 veldspelers. Uiteraard kun jij je ook individueel of met je gezinsleden opgeven. Wanneer je zelf geen team bij elkaar kunt krijgen, dan proberen wij te zorgen voor de samenstelling van teams met individuele spelers.

 

Een categorie naar jouw keuze
 

Tijdens dit toernooi wordt er gespeeld in verschillende categorieën, mits per categorie voldoende aanmeldingen zijn. De categorieën zijn: alle leeftijden, 35-plus, gemengd en dames. Bij het 35-plus team geldt dat alle spelers van het team 35 jaar of ouder zijn. Bij het gemengde team dient te allen tijde minimaal één dame in het veld te staan. Damesteams (van alle leeftijden) kunnen, indien gewenst, ingedeeld worden bij de 35-plus categorie. 

 

Spelers uitwisselen

 

Blijkt jouw team op het laatste moment of tijdens het spel incompleet te worden? Geen probleem! Je kunt dan een speler van een ander deelnemend team opstellen dat op dat moment niet hoeft te spelen. Een speler mag/kan dus voor meerdere teams uitkomen.

 

Stel je eigen team samen en meld je aan

 

Vorm samen met collega's een team en ga de strijd aan! Voorafgaand, tijdens en na afloop van het toernooi (met een drankje in de hand) ontmoet je collega's van andere bedrijfsonderdelen. Kortom: je bent niet alleen sportief bezig, je hebt ook de mogelijkheid te netwerken onder leuke omstandigheden.

 

Wacht niet langer en stel een team samen! De teamcaptain dient het team aan te melden bij Railsport Nederland. Hij of zij ontvangt voorafgaand aan het evenement alle informatie en zal deze aan de teamleden doorgeven.

 

Fairplay; zonder respect geen voetbal!

 

Voetbal is een fantastisch sport waar veel mensen van houden. Wij dragen met zijn alle de verantwoordelijkheid om te zorgen dat dit zo blijft. De liefde voor de bal staat voorop. Railsport, de scheidsrechters alsook de Railsport-deelnemers en toeschouwers moeten op een veilige en plezierige manier van de sport kunnen genieten. 


De teamcaptains ontvangen bij deelname een wedstrijdreglement met toevoeging van de straftoemeting. Met de invoering van de straftoemeting worden individuen en teams, bij ongewenst gedrag, gestraft als de situatie dat vereist. 

 

Eindstand 2019:
1. Post T Utrecht
2. Daddy's Cool
3. Joga Bonito