ZANDVOORT CIRCUIT RUN

About
Aanmelden niet mogelijk

Start vanuit je eigen Railsport Pitbox!

 

Al jaren is deze run een razend succes! Deze loop wordt steeds bekender en het deelnemersveld steeds groter. Dus ook dit jaar is deze run weer opgenomen binnen ons evenementenprogramma, zodat jij wederom  deze  uitdaging  aan kunt gaan en een bijzonder parcours kunt afleggen... en wat voor een parcours.... over het Circuit van Zandvoort, over het strand en door Zandvoort aan Zee.

Ren over het Circuit van Zandvoort, wat enkele weken later (3 mei 2020) ook het toneel zal zijn voor de Dutch Formule 1 Grand Prix, met o.a. 'onze' Max Verstappen! Starten vanuit de Pitstraat, ‘scheuren' door de Tarzanbocht en de Arie Luyendijkbocht, finishen voor de eretribune op het circuit: Jij kunt het dit jaar allemaal ervaren! 

 

De afstanden

 

Railsport doet in Zandvoort mee met de 12 kilometer. De hoofdafstand over 12 kilometer kent een afwisselend parcours over het uitdagende racecircuit, het Noordzeestrand, de gezellige boulevard, langs de duinen en door het sfeervolle centrum aangemoedigd door de vele toeschouwers om vervolgens te finishen voor de eretribune op het circuit.

 

 

Schrijf je nu in!

 

Schrijf je nu in voor de 12 kilometer en beleef het fantastische gevoel om deel te nemen aan een hardloopwedstrijd over het Circuit van Zandvoort.

 

Je kunt individueel of met een team (bestaande uit 10 personen) deelnemen (mogelijk bij beide afstanden). Houd er rekening mee dat de deelname van teams beperkt is en je een team tijdig moet opgeven als je met een eigen afdelingsteam wilt deelnemen. Indien je met collega's in een team wilt lopen, dient elke loper in het aanmeldingsformulier bij opmerkingen te noteren in welk team zij lopen.

 

 

Railsport heeft een eigen Pitbox

(Onder voorbehoud i.v.m. verbouwingen Zandvoort voor F1)

 

In de pitbox verzorgt Railsport een warm ontvangst voor haar deelnemers, waar je je startpakket kunt ophalen, je kunt omkleden en wanneer gewenst, gebruik kunt maken van onze fantastische sportverzorging. Sportmasseurs zijn aanwezig om je spieren een goede behandeling te geven. De spierpijn wordt daardoor tot een minimum beperkt en zo kun je zonder blessures de werkweek weer aanvangen.

Wanneer jij, jouw collega’s en/of jouw gezinsleden interesse hebben om aan deze Zandvoort Circuitrun deel te nemen, dan kun je je aanmelden voor deelname.

Tijdregistratie

De organisatie van de Zandvoort Circuit Run maakt voor de tijdregistratiesysteem gebruik van de BibTag van MyLaps. Deelnemers kunnen dus geen gebruik maken van een eigen (Champion)chip.

De Bib-Tag is een ‘plaatje’ dat op de achterkant van ieder startnummer geplakt zit en zo vederlicht en flinterdun is dat je er niets van merkt tijdens het lopen.

 

Als deelnemer hoef je niets anders te doen dan jouw startnummer op de gebruikelijke wijze op de voorkant van je hardloopshirt te bevestigen, de ‘race’ te lopen en je (bruto- en netto-) tijd wordt automatisch geregistreerd.