About

ZEVENHEUVELENLOOP

Hardlopen over de mooiste heuvels van Nijmegen

 

De Zevenheuvelenloop is en blijft een uniek loopevenement. Gezien het aantal deelnemers dat de afgelopen jaren heeft deelgenomen, doet Railsport ook dit jaar weer mee.

 

Het is één van de sterkst bezette wedstrijden van Nederland en beroemd om de gezellige drukte en het betoverende landschap van de Zeven Heuvelen van Nijmegen. Wereldtoppers komen naar Nijmegen om deel te nemen, maar ook voor de recreatieve lopers is het een ideale wedstrijd om eens mee te lopen. Het enthousiaste publiek en medelopers zorgen ervoor dat iedereen de finish haalt. De Zevenheuvelenloop mag eigenlijk niet ontbreken op jouw (hardloop)kalender!

 

 

Individueel of team, jouw keuze

 

Ook dit jaar kun je weer aan de Zevenheuvelenloop deelnemen via Railsport. Je kunt individueel of met een team (bestaande uit 8 tot 10 personen) deelnemen. Houdt er rekening mee dat de deelname van teams beperkt is en je  een team tijdig moet opgeven als  je in deze vorm wilt deelnemen.

 

 

Puntentelling en samenstelling teams

 

De teamwedstrijd kenmerkt zich door een puntentelling op basis van eindtijd, leeftijd en geslacht. Een oudere loper kan zo meer punten halen dan een jongere loper met een snellere tijd. De berekening van teampunten vindt plaats door de beste vijf individuele scores van een team op te tellen. Op basis van de opgegeven verwachte eindtijd over 15 km en rekening houdend met leeftijd en geslacht, zal Railsport de wedstrijdteams samenstellen.

 

 

Railsport Runnershome

 

Voor de Railsportlopers wordt er weer een geschikte ontvangstlocatie geregeld, waar het mogelijk is om kleding af te geven. Sportmasseurs zijn aanwezig om de spieren een goede behandeling te geven. De spierpijn wordt daardoor tot een minimum beperkt en kun je zonder blessures de werkweek weer aanvangen.

 

 

Tijdregistratie

 

De organisatie van de Zevenheuvelenloop gebruikt de MyLaps BibTag om de tijden van alle deelnemers aan de Zevenheuvelenloop te registreren. Deelnemers kunnen dus geen gebruik meer maken van een eigen (Champion)chip.

 

De Bib-Tag is een ‘plaatje’ dat op de achterkant van ieder startnummer geplakt zit en zo vederlicht en flinterdun is dat je er niets van merkt tijdens het lopen.

 

Als deelnemer hoef je niets anders te doen dan jouw startnummer op de gebruikelijke wijze op de voorkant van je hardloopshirt te bevestigen, de ‘race’ te lopen en je (bruto- en netto-) tijd wordt automatisch geregistreerd.

 

Aanmelden

 

Wanneer jij, jouw collega’s en/of gezinsleden interesse hebben om aan deze Zevenheuvelenloop deel te nemen, dan kun je je via deze website aanmelden voor deelname.

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven. Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel