meer over

FITNESS

Vitaliteit en fitness

Vitaliteit, een begrip dat je momenteel overal terug ziet komen. Het staat voor nieuwe energie, je fit, gezond en gelukkig voelen. Het dagelijkse leven vraagt geestelijk én lichamelijk steeds meer van jou en daarom groeit de behoefte aan een fit en ontspannen lijf.

Om in deze behoefte te voorzien, speelt fitness een belangrijke rol. Fitness vergt namelijk een fysieke inspanning, met als doel het verbeteren dan wel het onderhouden van je conditie, kracht maar tegelijkertijd ook het gevoel van ontspanning. Hierdoor is fitness niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Zelfs binnen de werkomgeving is fitness bij veel organisaties langzamerhand één van de basisfaciliteiten voor het personeel.

Twee mogelijkheden

Op het gebied van fitness bieden wij jou twee mogelijkheden aan. Eén mogelijkheid betreft ons Railsport Fitcenter in het hoofdkantoor van NS te Utrecht, waarvan jij lid kunt worden en trainen. Maar... wanneer dit voor jou qua locatie niet handig is, dan kun je gebruik maken van onze kortingsregeling die wij in samenwerking met ruim duizend fitnesscentra kunnen aanbieden.

Fitcenter Utrecht

 

In opdracht van NS heeft Railsport Nederland een professioneel Fitcenter ontwikkeld waar faciliteiten worden aangeboden gericht op de bevordering van een gezonde(re) leefstijl. Het Fitcenter beschikt over een uitgebreide lijn van professionele fitnessapparatuur geleverd door marktleider Technogym.

 

Tijdens de fitnesstrainingen krijgen de leden van het Fitcenter professionele instructie, gericht op persoonlijke trainingsschema's en doelstellingen.

Voorafgaand en na afloop van jouw training kan je gebruik maken van de douche- en omkleedfaciliteiten (voorzien van o.a. lockers). Deze faciliteiten worden uitsluitend beschikbaar gesteld aan Fitcenterleden die een bezoek aan het Fitcenter koppelen aan een training.

> Meer informatie

Fitnessregeling

Railsport biedt een externe fitnessregeling binnen de fitnessbranche in Nederland. Deze regeling kent inmiddels ruim duizend aangesloten fitnesscentra, welke hun faciliteiten tegen een gereduceerd tarief aanbieden aan de deelnemers van Railsport.

De regeling staat open voor alle medewerkers (inclusief diens partner en diens kind(eren) tot 21 jaar), werkzaam bij één van de bij Railsport aangesloten bedrijven.

Deelname staat ook open voor pré-gepensioneerden en vut-gerechtigden (inclusief diens partner).

> Meer informatie