top of page

Vitaliteit

Vitaliteit gaat over nieuwe energie, je fit en gelukkig voelen. Het dagelijks leven vraagt geestelijk én lichamelijk steeds meer van de mens. Hierdoor groeit de behoefte aan een fit en ontspannen lijf!

Vitaliteit

Railsport heeft verschillende manieren om op een leuke manier bezig te zijn met vitaliteit. Te kennen: BeFit Crosswalking, Fitnessregeling en het Railsport Fitcenter.

Ontdek hieronder welke vorm of vormen het beste bij jouw passen en doe mee!

0H1A5155.jpg
BeFit Crosswalking
Cross Walking

BeFit Crosswalking

Wanneer jij wat ondersteuning en stimulering kunt gebruiken op het gebied van bewegen, dan is dit vitaliteitsprogramma Be Fit voor jou bestemd!​ Be Fit is een vitaliteitsprogramma dat zich primair richt op de stelling 'Gezond(er) leven hoeft niet moeilijk te zijn!'

Meer informatie 

Fitnessregeling

Fitnessregeling

Alle medewerkers, van de bij Railsport aangesloten spoorweg-bedrijven, kunnen gebruik maken van onze fitnessregeling. Railsport heeft in samenwerking met diverse fitnesscentra een unieke externe fitnessregeling ontwikkeld, waarbij jij tegen gereduceerd tarief een abonnement kunt afsluiten. 

Meer informatie

Veters strikken
NS Fitcenter
Fitcenter

In opdracht van NS heeft Railsport Nederland een professioneel Fitcenter ontwikkeld in het hoofdkantoor in Utrecht, waar alle NS-medewerkers gebruik van kunnen maken. In het Fitcenter bestaat de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs alsook een fysiotherapeut. 
 

Meer informatie

bottom of page