top of page

Vitaliteit

Vitaliteit gaat over nieuwe energie, je fit en gelukkig voelen. Het dagelijks leven vraagt geestelijk én lichamelijk steeds meer van de mens. Hierdoor groeit de behoefte aan een fit en ontspannen lijf!

Vitaliteit

Railsport heeft verschillende manieren om op een leuke manier bezig te zijn met vitaliteit. Te kennen: diverse vormen van fitness, het BeFit Programma en de Railsport vitaliteitsapp WeFitter.

Ontdek hieronder welke vorm of vormen het beste bij jouw passen, en doe mee!

0H1A5155.jpg
Fitnessregeling & NS Fitcenter
2019 Fitcenter

In opdracht van NS heeft Railsport Nederland een professioneel Fitcenter ontwikkeld in het hoofdkantoor in Utrecht, waar alle NS-medewerkers gebruik van kunnen maken. In het Fitcenter bestaat de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs alsook een fysiotherapeut. 

Daarnaast kunnen NS medewerkers alsook alle andere medewerkers, van de bij Railsport aangesloten spoorweg-bedrijven, 
gebruik maken van onze kortingsregeling bij externe fitnesscentra.

Meer informatie

BeFit Crosswalking

BeFit Crosswalking

Wanneer jij wel wat aan ondersteuning en stimulering kunt gebruiken om jezelf iets energieker te krijgen, dan is dit vitaliteitsprogramma Be Fit voor jou bestemd!​ Be Fit is een vitaliteitsprogramma dat zich primair richt op de stelling 'Gezond(er) leven hoeft niet moeilijk te zijn!'

Meer informatie 

Cross Walking
Veters strikken

Railsport WeFitter App

Met deze app kunnen wij jouw vitaliteit en/of vitaliteit van jouw hele team bevorderen door een gemeenschappelijk doel te stellen, met elkaar plezier beleven en tegelijk met samen de eindstreep behalen ofwel de fun van gamification ervaren binnen alle RIVM-richtlijnen.

Meer informatie 

WeFitter
bottom of page