top of page

Railsport Acties

​​Met enige regelmaat komen wij met leuke, aantrekkelijke activiteiten en/of producten veelal met aardige kortingen. Denk hierbij aan een theater, musea, overnachtingen, ballonvaarten, fitness, smartwatches, sportieve activiteiten en nog veel meer!

Duinrell Duingalow
Finish (14).png

Hotel SnowWorld

Ga jij met Railsport Skiën of Snowboarden? Combineer je bezoek dan met een hotelovernachting bij SnowWorld Landgraaf. Bezoek tijdens dit weekendje weg bijvoorbeeld Maastricht, Heerlen of Sittard, en ontdek het bourgondische Limburg.

 

In het weekend van Railsport Skiën & Snowboarden biedt SnowWorld korting op de basisprijs van een hotelovernachting (2 personen, comfort room, exclusief ontbijt).

Overnacht in hotel SnowWorld Landgraaf voor €80,00 per kamer op basis van een tweepersoonsbezetting in een comfort room. Reservering is exclusief ontbijt. 

Locatie

Railsportkorting

Actieperiode

Min. leeftijd

SnowWorld Landgraaf

Overnacht voor

€ 80,00 per kamer

T/m 31 december 2023

  • Alle leeftijden

Duingalow

Duinrell Duingalow - gesloten

Tijdens het weekend van de Railsport Duinrell Spektakeldag biedt Duinrell 20% korting op de basisprijs van een Duingalow (op basis van beschikbaarheid).

 

Een regulier weekend bestaat uit drie overnachtingen en de korting is geldig voor elk type Duingalow. Reservering is inclusief alle dagen toegang tot het attractiepark.
Reservering is inclusief twee uur Tikibad tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Locatie

Railsportkorting

Actieperiode

Min. leeftijd

Attractiepark Duinrell

20% korting op de basisprijs van een Duingalow

Weekend van 2 april 2023

  • Alle leeftijden

Walibi Holland

Ben jij klaar voor een groot avontuur? Ga met collega's of het hele gezin voor slechts € 21,50 per persoon op eigen gelegenheid naar Walibi Holland! 

 

Vraag nu de unieke actiecode aan die je tot uiterlijk 31 maart 2023 kunt verzilveren. Tijdens het verzilveren kun jij zelf jouw tickets met korting boeken, voor een reguliere openingsdag,  tussen 7 april en 7 juli 2023!

Locatie

Railsportkorting

Actieperiode

Min. leeftijd

Walibi Holland

Bijna 50% kassakorting

Op = op

  • Alle leeftijden

Ballonvaren

Ballonvaren - gesloten

Wat is er mooier dan op een zomeravond in een mandje over het Nederlandse landschap te varen. De absolute stilte op grote hoogte, zo nu en dan verstoord door de brander. Op lagere hoogte hoor je de treinen rijden en de honden blaffen. Nog lager kan je zelfs met de mensen op de grond praten. Een onvergetelijk avontuur, niet wetend waar de ballon straks zal gaan landen.

Locatie

Railsportkorting

Actieperiode

Min. leeftijd

Verschillende

20% korting

Vaarseizoen 2022

  • Alle leeftijden

Finish (11).png

Tips van collega's

Met enige regelmaat ontvangen wij tips voor leuke evenementen of acties. Deze tips plaatsen wij dan op deze pagina. Bekijk dus snel wat jouw collega's ingestuurd hebben! 

Dus mocht jij een leuke tip hebben en deze willen delen met je collega's, geef deze dan aan ons. Wij zullen vervolgens zorgen voor plaatsing op deze webpagina.

Locatie

Railsportkorting

Actieperiode

Min. leeftijd

Verschillende

N.v.t

T/m 31 december 2021

  • Alle leeftijden

Ballonvaren
Wooning Zesdaagse
Hotel snowworld
Tips van collega's
Walibi Holland

Mag ik mee doen aan Railsport activiteiten?

Deelname staat open voor alle medewerkers van bedrijven, die aangesloten zijn bij Railsport, inclusief diens partner en kinderen (tot 21 jaar).

Moet ik lid worden?

Nee! Je hoeft nergens lid van te worden, het feit dat jij werkzaam bent bij één van de bij Railsport aangesloten bedrijven is voldoende om deel te kunnen nemen.

bottom of page