top of page

Railsport Acties

​​Met enige regelmaat komen wij met leuke, aantrekkelijke activiteiten en/of producten veelal met aardige kortingen. Denk hierbij aan een theater, musea, overnachtingen, ballonvaarten, fitness, smartwatches, sportieve activiteiten en nog veel meer!

Vis à Vis
Hotel SnowWorld
Vis á Vis Poppy © Foppe Schut _lowres _S235913.jpg

Wil je een avond vol humor, verrassing en spektakel? Bezoek dan de voorstelling van Vis à Vis: POPPY. Vis à Vis is een grootschalig buitentheater, je zit op overdekte tribunes, op een spectaculaire locatie aan het Almeerderstrand in Almere.

Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

Locatie

Almere

Railsportkorting

Actieperiode

Min. leeftijd

Oplopend tot 50%

T/m 24 september 2023

  • Vanaf 8 jaar

Walibi Holland

Houd jij van achtbanen? Dan kan jij nu samen met je familie of collega’s #HARDGAAN in Walibi Holland. Voor slechts €28,50 p.p. kan je op eigen gelegenheid een onvergetelijke dag beleven!

Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je de unieke Railsportcode. Met deze code kan je bij Walibi Holland tickets aanschaffen voor de speciale Railsportprijs gedurende het hele seizoen (tot en met 24 oktober).

Locatie

Walibi Holland

Railsportkorting

Actieperiode

Min. leeftijd

Oplopend tot 35%

T/m 24 oktober 2023

  • Alle leeftijden

Finish (14).png

Ga jij met Railsport Skiën of Snowboarden? Combineer je bezoek dan met een hotelovernachting bij SnowWorld Landgraaf. Bezoek tijdens dit weekendje weg bijvoorbeeld Maastricht, Heerlen of Sittard, en ontdek het bourgondische Limburg.

 

In het weekend van Railsport Skiën & Snowboarden biedt SnowWorld korting op de basisprijs van een hotelovernachting (2 personen, comfort room, exclusief ontbijt).

Overnacht in hotel SnowWorld Landgraaf voor €80,00 per kamer op basis van een tweepersoonsbezetting in een comfort room. Reservering is exclusief ontbijt. 

Locatie

SnowWorld Landgraaf

Railsportkorting

Actieperiode

Min. leeftijd

Overnacht voor

€ 80,00 per kamer

T/m 31 december 2023

  • Alle leeftijden

Ballonvaren

Wat is er mooier dan op een zomeravond in een mandje over het Nederlandse landschap te varen. De absolute stilte op grote hoogte, zo nu en dan verstoord door de brander. Op lagere hoogte hoor je de treinen rijden en de honden blaffen. Nog lager kan je zelfs met de mensen op de grond praten. Een onvergetelijk avontuur, niet wetend waar de ballon straks zal gaan landen.

Locatie

Verschillende

Railsportprijs

Actieperiode

Min. leeftijd

€ 175,00

T/m 1 september 2023

  • Alle leeftijden

Duingalow

Duinrell Duingalow - gesloten

Tijdens het weekend van de Railsport Duinrell Spektakeldag biedt Duinrell 20% korting op de basisprijs van een Duingalow (op basis van beschikbaarheid).

 

Een regulier weekend bestaat uit drie overnachtingen en de korting is geldig voor elk type Duingalow. Reservering is inclusief alle dagen toegang tot het attractiepark.
Reservering is inclusief twee uur Tikibad tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Locatie

Attractiepark Duinrell

Railsportkorting

Actieperiode

Min. leeftijd

20% korting op de basisprijs van een Duingalow

Weekend van 2 april 2023

  • Alle leeftijden

Finish (11).png

Tips van collega's

Met enige regelmaat ontvangen wij tips voor leuke evenementen of acties. Deze tips plaatsen wij dan op deze pagina. Bekijk dus snel wat jouw collega's ingestuurd hebben! 

Dus mocht jij een leuke tip hebben en deze willen delen met je collega's, geef deze dan aan ons. Wij zullen vervolgens zorgen voor plaatsing op deze webpagina.

Locatie

Verschillende

Railsportkorting

Actieperiode

Min. leeftijd

N.v.t

N.v.t.

  • Alle leeftijden

Ballonvaren
Duinrell Duingalow
Walibi Holland

Mag ik mee doen aan Railsport activiteiten?

Deelname staat open voor alle medewerkers van bedrijven, die aangesloten zijn bij Railsport, inclusief diens partner en kinderen (tot 21 jaar).

Moet ik lid worden?

Nee! Je hoeft nergens lid van te worden, het feit dat jij werkzaam bent bij één van de bij Railsport aangesloten bedrijven is voldoende om deel te kunnen nemen.

Tips van collega's
bottom of page