top of page

Railsport Acties

​​Met enige regelmaat komen wij met leuke, aantrekkelijke activiteiten en/of producten veelal met aardige kortingen. Denk hierbij aan een theater, musea, overnachtingen, ballonvaarten, fitness, smartwatches, sportieve activiteiten en nog veel meer!

Duinrell
Duinrell

Duinrell Duingalow

Kom je naar de Railsport Duinrell Spektakeldag op zondag 7 april? Dan kan je 'jullie dagje weg' uitbreiden naar een heel weekend weg met een verblijf op Duinrell in een heuse Duingalow! Combineer een dag Den Haag, Leiden of Scheveningen met een middag in het Tikibad vol tropische glijbanen en sluit het weekend af met de Railsport Duinrell Spektakeldag!

Locatie

Duinrell

Railsportkorting

20% korting

Actieperiode

Min. leeftijd

O.b.v. beschikbaarheid

  • Alle leeftijden

Matthaus Passion-Concertgebouw-BeleefKlassiek.jpg

Beleef Klassiek

Ga samen met Railsport op de klassieke tour en beleef een bijzonder muzikale avond! Al eeuwenoud maar nog steeds actueel, de Matthäus Passion. Een van de favoriete compositie in de passietijd bij het Nederlandse publiek. Boek nu tickets voor de uitvoering Matthäus Passion met 50% Railsportvoordeel! 

Locatie

Verschillende

Railsportkorting

50% korting

Actieperiode

Min. leeftijd

2 maart t/m 1 april

  • Alle leeftijden

Street Jump_23484_edited.jpg

Indoor Jumpen

Spring een gat in de lucht met deze actie! Met de spectaculaire Railsportprijs ga je voor slechts € 13,95 per persoon 2 uur lang indoor jumpen!

 

Indoor Jumpen is de ultieme combinatie van sport, plezier en gezelligheid! Waarbij je conditie op de proef wordt gesteld. Laat de innerlijke ninja in je los op het obstakel parkour en test je behendigheid en snelheid! Of spring in een van de andere verschillende area’s.

Locatie

Verschillende

Railsportkorting

Tot 55% korting

Actieperiode

Min. leeftijd

2 t/m 26 april

  • Vanaf 7 jaar

Binnenkort
Finish (11).png

Tips van collega's

Met enige regelmaat ontvangen wij tips voor leuke evenementen of acties. Deze tips plaatsen wij dan op deze pagina. Bekijk dus snel wat jouw collega's ingestuurd hebben! 

Dus mocht jij een leuke tip hebben en deze willen delen met je collega's, geef deze dan aan ons. Wij zullen vervolgens zorgen voor plaatsing op deze webpagina.

Locatie

Verschillende

Railsportkorting

N.v.t

Actieperiode

Min. leeftijd

N.v.t.

  • Alle leeftijden

Tips van collega's
Street Jump
Beleef Klassiek

Mag ik mee doen aan Railsport activiteiten?

Deelname staat open voor alle medewerkers van bedrijven, die aangesloten zijn bij Railsport, inclusief diens partner en kinderen (tot 21 jaar).

Moet ik lid worden?

Nee! Je hoeft nergens lid van te worden, het feit dat jij werkzaam bent bij één van de bij Railsport aangesloten bedrijven is voldoende om deel te kunnen nemen.

bottom of page