WIE ZIJN WIJ

RAILSPORT NEDERLAND

Railsport Nederland


Railsport organiseert voor jou als medewerker en voor jouw gezinsleden het gehele jaar door verschillende events. Sportieve en uitdagende events maar ook culturele en familie events. Daarnaast biedt het jaarprogramma tal van vitaliteitsdagen voor diegene die hun gezondheid willen optimaliseren. Kortom, het team van Railsport verbindt, verbetert, verduurzaamt en... zet zich in voor jouw welzijn!

 

 

Voor wie
 

Deelname staat open voor alle medewerkers van bedrijven, die aangesloten zijn bij Railsport, inclusief diens partner en kinderen (tot 21 jaar). Je hoeft nergens lid van te worden, het feit dat jij werkzaam bent bij één van de bij Railsport aangesloten bedrijven is voldoende om deel te kunnen nemen. Het merendeel van onze events is gratis.

 

 

Be Fit
 

Beweeg jij op dit moment te weinig of gaat het allemaal iets moeizamer dan gewenst? Wil je werken aan een gezonde leefstijl? Dan is het vitaliteitsprogramma Be Fit er voor jou! Railsport biedt aan alle Be Fit deelnemers een professioneel team van coaches die jou begeleiden en motiveren op het gebied van beweging, voeding, mindset en lifestyle. Ga naar de website van Be Fit en maak de stap naar een gezonde(re) leefstijl.

 

 

Fitness 
 

Railsport biedt een externe fitnessregeling in samenwerking met de fitnessbranche in Nederland. Deze regeling kent inmiddels ruim duizend aangesloten fitnesscentra, welke hun faciliteiten tegen een gereduceerd tarief leveren aan de deelnemers van Railsport. Tevens kent Railsport ook een eigen fitnesscentrum, zijnde het Fitcenter in Utrecht dat toegankelijk is voor alle NS-medewerkers.

Cultuur


Deelname aan culturele activiteiten heeft een positief effect op de vitaliteit van mensen. Consumptie van kunst en cultuur draagt bij aan ontwikkeling, ontspanning en creativiteit. Daarom biedt Railsport regelmatig culturele activiteiten aan met een landelijke spreiding. 

Event op maat


Wanneer jij een event (op maat) wilt organiseren, dan is Railsport de aangewezen partner. Op basis van onze jarenlange ervaring bieden wij een scala aan activiteiten van kleinschalig tot grootschalig. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van een activiteit, een bedrijfsuitje of jouw unieke teamdag te bespreken.

Deelnemersvoorwaarden


Om de evenementen voor iedereen prettig te laten verlopen, heeft Railsport voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden worden bij inschrijving automatisch van kracht. Zo dient iedere deelnemer zich op de dag van het evenement te legitimeren en verwachten wij een tijdige afmelding wanneer deelname aan een activiteit waarvoor is ingeschreven niet mogelijk blijkt. De complete voorwaarden tref je hier aan. 

Aangesloten bedrijven


De bedrijven die sportiviteit, vitaliteit en welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel hebben staan en dit geactiveerd hebben door zich aan te sluiten bij Railsport, zijn: Abellio, DEKRA Rail, Launch! BPO, Nederlandse Spoorwegen, ProRail, Railcenter, REISinformatiegroep, Ricardo Nederland en SPF Beheer.

Welke bedrijven kunnen zich aansluiten bij Railsport?


Hiervoor moet jouw onderneming werkzaam zijn in de spoorsector en haar activiteit(en) in hoofdzaak en op directe wijze verrichten op de volgende terreinen dan wel delen daarvan: het (doen) aanbieden van vervoer van personen per trein; het (doen) aanbieden van vervoer van goederen per trein; het beheren en exploiteren van stations; het adviseren, beheren, realiseren dan wel in stand houden van materieel t.b.v. het treinverkeer; het adviseren, beheren, realiseren dan wel in stand houden van materieel t.b.v. de railinfrastructuur; het adviseren, beheren, realiseren dan wel in stand houden van de railinfrastructuur; het toedelen van de railinfrastructuurcapaciteit aan vervoerders; het regelen van het treinverkeer.

Onze ambassadeurs

 

Railsport kent enorm veel ambassadeurs uit de bedrijven die bij Railsport zijn aangesloten. Zij zijn allemaal deskundig en enthousiast binnen hun specifieke aandachtsgebieden en maken middels hun actieve bijdrage de Railsport events mogelijk!