top of page

Railsport Nederland

Railsport organiseert voor jou als medewerker en voor jouw gezinsleden het gehele jaar door verschillende events. Sportieve en uitdagende events maar ook eigentijdse en familie events

Railsport Nederland

Railsport organiseert voor jou als medewerker en voor jouw gezinsleden het gehele jaar door verschillende events. Maar wie zijn wij? Voor wie doen wij dit? En wat doen we precies!

Lees verder en kom meer te weten over Railsport Nederland!

Railsport Nederland

Wie zijn wij?

Railsport organiseert voor jou als medewerker en voor jouw gezinsleden het gehele jaar door verschillende events. Sportieve en uitdagende events maar ook eigentijdse en familie events. Daarnaast biedt het jaarprogramma tal van vitaliteitsdagen voor diegene die hun gezondheid willen optimaliseren.

Naar video impressie events

Wie zijn wij
Wie zijn wij
Voor wie?

Voor wie?

Deelname staat open voor alle medewerkers van bedrijven, die aangesloten zijn bij Railsport, inclusief diens partner en kinderen (tot 21 jaar). Je hoeft nergens lid van te worden, het feit dat jij werkzaam bent bij één van de bij Railsport aangesloten bedrijven is voldoende om deel te kunnen nemen. Het merendeel van onze events is gratis.

Deelname voorwaarden

Om de evenementen voor iedereen prettig te laten verlopen, heeft Railsport voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden worden bij inschrijving automatisch van kracht.

 

Zo dient iedere deelnemer zich op de dag van het evenement te legitimeren en verwachten wij een tijdige afmelding wanneer deelname aan een activiteit waarvoor is ingeschreven niet mogelijk blijkt. 

 

De complete voorwaarden tref je hier aan. 

Voorwaarden
bottom of page