top of page

Prison Escape

De Pieter Baan Centrum lijkt een normale gevangenis op het eerste oog, maar onder de oppervlakte borrelt er een hoop. Gevangenen raken vermist, de overheid heeft amper zicht op wat erbinnen gebeurt en er is een constante stroom aan duistere geruchten die om de inrichting heen hangt. Weet jij te ontsnappen uit de gevangenis? 

Bucketlist ervaring!

Prison Escape is een Real Life Game boordevol experience-elementen waarin je het gevoel krijgt dat je een echte gevangene bent. Een cast van 25 professionele interactieve acteurs dompelen je onder in een eindeloos web van intriges, vriendschap en corruptie. Kom in aanraking met de vele verhaallijnen waarin je jezelf kan verliezen. Maak wezenlijke keuzes die de ervaring beïnvloeden en ga proactief de interactie aan met je medespelers en de verschillende iconische karakters die je tegenkomt tijdens de game…

Speciale Railsportkorting

Speciaal voor de aangesloten spoorwegbedrijven heeft Railsport een unieke samenwerking opgezet met Prison Escape. Jij kan met maar liefst 45% Railsportkorting deelnemen. Ga in plaats van € 89,00 per persoon voor € 49,00 per persoon naar deze grootse theatrale ervaring, waarin jijzelf de hoofdrol speelt!

Nieuw Prison Escape! Lukt het jou om te ontsnappen?

BUCKETLIST EXPERIENCE

3:00 UUR DUREND

25 ACTEURS

MUGSHOT INCLUDED

Evenement informatie

Datum: vrijdag 29 november 2024

Railsport ontvangstbalietussen 18.00 en 18.30 uur

Locatie: Utrecht, verzamellocatie wordt later bekend gemaakt

Voor wie: Voor medewerkers/ oudgedienden (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: vanaf 18 jaar;

Kosten: € 49,00 per deelnemer (45% korting).

Voor deze speciale Railsportactie zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Introducé: Maximaal 1 introducé per medewerker.

Introductiebedrag is € 59,00

Eventmanager: Denice Sprengers

Op dit evenement zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, met uitzondering van de annuleringsvoorwaarden. Hiervoor zijn specifieke annuleringsvoorwaarden opgenomen.

Escape
Escape

Durf jij het aan?

Samen met 130 collega's word jij opgesloten in De Pieter Baan gevangenis. Transformeer van gewone burger tot gedetineerde met één missie: ontsnappen! Ontmoet mede-gedetineerden, ontdek wat er achter de schermen speelt bij de bewakers en sluit je aan bij een bende. Tijdens deze ervaring krijg je een echte gevangenis overal aan, wordt er een mugshot van je genomen en kan jij je vrij bewegen door een echte gevangenis die tot 10 jaar geleden nog in gebruik was. Deze ervaring wil je niet missen! Maar je moet wel durven…

Opgesloten in een echte cel

Er is een moment in de game waar je wordt 'opgesloten' in een echte cel. Ben je claustrofobisch of hou je gewoonweg niet van kleine ruimtes? Geen probleem. Er is altijd iemand achter de schermen om je hierbij te helpen. 

Aanmeldformulier

Deelnameformulier

Op dit moment heeft dit event de maximale capaciteit deelnemers bereikt.

 

Wanneer je je aanmeldt kom je op de reservelijst voor dit evenement te staan.

bottom of page