top of page

Prison Escape

De Kruisberg lijkt een normale gevangenis op het eerste oog, maar onder de oppervlakte borrelt er een hoop. Gevangenen raken vermist, de overheid heeft amper zicht op wat erbinnen gebeurt en er is een constante stroom aan duistere geruchten die om de inrichting heen hangt. De directeur lijkt het allemaal onder controle te hebben, maar is dit wel zo?

Bucketlist ervaring!

Prison Escape is een Real Life Game boordevol experience-elementen waarin je het gevoel krijgt dat je een echte gevangene bent. Een cast van 25 professionele interactieve acteurs dompelen je onder in een eindeloos web van intriges, vriendschap en corruptie. Kom in aanraking met de vele verhaallijnen waarin je jezelf kan verliezen. Maak wezenlijke keuzes die de ervaring beïnvloeden en ga proactief de interactie aan met je medespelers en de verschillende iconische karakters die je tegenkomt tijdens de game…

Speciale Railsportkorting

Speciaal voor de aangesloten spoorwegbedrijven heeft Railsport een unieke samenwerking opgezet met Prison Escape. Jij kan met maar liefst 45% Railsportkorting deelnemen. Ga in plaats van € 89,00 per persoon voor € 49,00 per persoon naar deze grootse theatrale ervaring, waarin jijzelf de hoofdrol speelt!

Vol geboekt

Nieuw Prison Escape! Lukt het jou om te ontsnappen?

BUCKETLIST EXPERIENCE

3:00 UUR DUREND

25 ACTEURS

MUGSHOT INCLUDED

Evenement informatie

Datum: vrijdag 17 maart 2023

Railsport ontvangstbalietussen 18.00 en 18.30 uur

Locatie: Doetinchem, verzamellocatie wordt later bekend gemaakt

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: vanaf 18 jaar;

Kosten: € 49,00 per deelnemer (45% korting).

Voor deze speciale Railsportactie zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Introducé: Maximaal 1 introducé per medewerker.

Introductiebedrag is € 59,00

Eventmanager: Denice Sprengers

Escape
Escape

Durf jij het aan?

Samen met 130 collega's word jij opgesloten door directeur Magnus Hertog. Niemand lijkt echt te weten wie hij is. Een barmhartige bevelhebber? Een sluwe carrièreman? Het is aan jullie om doormiddel van verschillende verhaallijnen en attributen te ontsnappen. Al vanaf het begin word je meegenomen in het verhaal, waarbij je in een echte Amerikaanse bus wordt opgehaald. Tijdens deze ervaring krijg je een echte gevangenis overal aan, wordt er een mugshot van je genomen en kan jij je vrij bewegen door een echte gevangenis die tot 10 jaar geleden nog in gebruik was. Deze ervaring wil je niet missen! Maar je moet wel durven…

Opgesloten in een echte cel

Er is een moment in de game waar je wordt 'opgesloten' in een echte cel. Ben je claustrofobisch of hou je gewoonweg niet van kleine ruimtes? Geen probleem. Er is altijd iemand achter de schermen om je hierbij te helpen. 

Aanmeldformulier

Deelnameformulier

Dit evenement heeft zijn maximale capaciteit bereikt. Wegens grote belangstelling voor dit evenement, hebben wij doen besluiten het aanmeldformulier te sluiten.

Let op:  de reservelijst is ook vol.

bottom of page