Zevenheuvelenloop

Hardlopen over de mooiste heuvels van Nijmegen! De Zevenheuvelenloop is en blijft een uniek loopevenement. Gezien het aantal deelnemers dat de afgelopen jaren heeft deelgenomen, doet Railsport ook dit jaar weer mee.

Zevenheuvelenloop

Zevenheuvelenloop

Het is één van de sterkst bezette wedstrijden van Nederland en beroemd om de gezellige drukte en het betoverende landschap van de Zeven Heuvelen van Nijmegen. Wereldtoppers komen naar Nijmegen om deel te nemen, maar ook voor de recreatieve lopers is het een ideale wedstrijd om eens mee te lopen.

 

Het enthousiaste publiek en medelopers zorgen ervoor dat iedereen de finish haalt. De Zevenheuvelenloop mag eigenlijk niet ontbreken op jouw (hardloop)kalender!

Evenement informatie

Datum: 21 november 2021 (onder voorbehoud)

Openingstijd Railsport ontvangstbalie (onder voorbehoud)

11.30 uur - 12.15 uur.

Aanvang 13.00 uur (eerste start)

Einde: per startnummer verschillend

Locatie: ROC gebouw, Campusbaan 6, 6512 BT Nijmegen.

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: vanaf 14 jaar

Kosten: € 10,00 per deelnemer o.v.v. wijzigingen

Introducé: Maximaal 1 introducé per medewerker,  

Introductiebedrag: € 30,00 o.v.v. wijzigingen

Coronaprotocol: Voor deelname aan dit evenement dien je een vaccinatiebewijs dan wel negatieve coronatest te overhandigen middels de coronacheckapp, daar de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden en wij het eventreglement van Rijksoverheid dienen te hanteren. Meer informatie is te vinden in ons coronareglement.

Eventmanager: Angelo Timas

Women's Race
Veters strikken

Extra informatie

Individueel of team: Je kunt individueel of met een team (bestaande uit 8 tot 10 personen) deelnemen. Houdt er rekening mee dat de deelname van teams beperkt is en je  een team tijdig moet opgeven als  je in deze vorm wilt deelnemen.

 

Puntentelling en samenstelling teams: De teamwedstrijd kenmerkt zich door een puntentelling op basis van eindtijd, leeftijd en geslacht. Een oudere loper kan zo meer punten halen dan een jongere loper met een snellere tijd. De berekening van teampunten vindt plaats door de beste vijf individuele scores van een team op te tellen. Op basis van de opgegeven verwachte eindtijd over 15 km en rekening houdend met leeftijd en geslacht, zal Railsport de wedstrijdteams samenstellen.

Railsport Runnershome: Voor de Railsportlopers wordt er weer een geschikte ontvangstlocatie geregeld, waar het mogelijk is om kleding af te geven. Sportmasseurs zijn aanwezig om de spieren een goede behandeling te geven. De spierpijn wordt daardoor tot een minimum beperkt en kun je zonder blessures de werkweek weer aanvangen.

Tijdregistratie

De organisatie van de Zevenheuvelenloop gebruikt de MyLaps BibTag om de tijden van alle deelnemers aan de Zevenheuvelenloop te registreren. Deelnemers kunnen dus geen gebruik meer maken van een eigen (Champion)chip.

 

De Bib-Tag is een ‘plaatje’ dat op de achterkant van ieder startnummer geplakt zit en zo vederlicht en flinterdun is dat je er niets van merkt tijdens het lopen.

 

Als deelnemer hoef je niets anders te doen dan jouw startnummer op de gebruikelijke wijze op de voorkant van je hardloopshirt te bevestigen, de ‘race’ te lopen en je (bruto- en netto-) tijd wordt automatisch geregistreerd.

Zevenheuvelenloop
 

Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier in je aan te melden voor de Zevenheuvelenloop

Gerelateerde events