top of page

Zevenheuvelenloop

Hardlopen over de mooiste heuvels van Nijmegen! De Zevenheuvelenloop is en blijft een uniek loopevenement. Gezien het aantal deelnemers dat de afgelopen jaren heeft deelgenomen, doet Railsport ook dit jaar weer mee.

Zevenheuvelenloop

Zevenheuvelenloop

Het is één van de sterkst bezette wedstrijden van Nederland en beroemd om de gezellige drukte en het betoverende landschap van de Zeven Heuvelen van Nijmegen. Wereldtoppers komen naar Nijmegen om deel te nemen, maar ook voor de recreatieve lopers is het een ideale wedstrijd om eens mee te lopen.

 

Het enthousiaste publiek en medelopers zorgen ervoor dat iedereen de finish haalt. De Zevenheuvelenloop mag eigenlijk niet ontbreken op jouw (hardloop)kalender!

Evenement informatie 

Datum: Zondag 17 november 2024

Openingstijd Railsport ontvangstbalie (onder voorbehoud)

11.30 uur - 12.15 uur.

Aanvang 13.00 uur (eerste start)

Einde: per startnummer verschillend

Locatie: ROC gebouw, Campusbaan 6, 6512 BT Nijmegen.

Afstand: 15 km

Voor wie: Voor medewerkers/ oudgedienden (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: vanaf 14 jaar

Kosten: € 10,00 per deelnemer 

Introducé: Maximaal 1 introducé per medewerker,  

Introductiebedrag: € 25,00.

Eventmanager: Angelo Timas

Women's Race
Veters strikken

Extra informatie

Puntentelling en samenstelling teams: De teamwedstrijd kenmerkt zich door een puntentelling op basis van eindtijd, leeftijd en geslacht. Een oudere loper kan zo meer punten halen dan een jongere loper met een snellere tijd. De berekening van teampunten vindt plaats door de beste vijf individuele scores van een team op te tellen. Op basis van de opgegeven verwachte eindtijd over 15 km en rekening houdend met leeftijd en geslacht, zal Railsport de wedstrijdteams samenstellen.

Railsport Runnershome: Voor de Railsportlopers wordt er weer een geschikte ontvangstlocatie geregeld, waar het mogelijk is om kleding af te geven. 

Tijdregistratie

De organisatie van de Zevenheuvelenloop gebruikt de MyLaps BibTag om de tijden van alle deelnemers aan de Zevenheuvelenloop te registreren. Deelnemers kunnen dus geen gebruik meer maken van een eigen (Champion)chip.

 

De Bib-Tag is een ‘plaatje’ dat op de achterkant van ieder startnummer geplakt zit en zo vederlicht en flinterdun is dat je er niets van merkt tijdens het lopen.

 

Als deelnemer hoef je niets anders te doen dan jouw startnummer op de gebruikelijke wijze op de voorkant van je hardloopshirt te bevestigen, de ‘race’ te lopen en je (bruto- en netto-) tijd wordt automatisch geregistreerd.

Zevenheuvelenloop
Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Aanmelden voor de Zevenheuvelenloop is mogelijk via onderstaand formulier.

bottom of page