Skiën & Snowboarden

Helaas! Aanmelden voor het skiën en Snowboarden in SnowWorld is niet mogelijk. Besloten is om het Railsport SnowWorld event op deze datum te annuleren.

SnowWorld

Annulering Railsport SnowWorld event

Bij het samenstellen van de eventkalender begin dit jaar, hebben wij met veel enthousiasme het SnowWorld event vastgezet op zondag 10 oktober. Dit met de gedachtegang dat we op deze datum, de coronaperiode, al langere tijd achter ons hadden gelaten. Helaas is de realiteit anders en bieden zelfs de nieuwe versoepelingen geen soelaas voor dit evenement.

 

De reeds geldende maatregelen alsook de nieuwe maatregelen omtrent binnen locaties en horeca, bieden onze partner SnowWorld onvoldoende mogelijkheid, om het grote aantal Railsportdeelnemers op gepaste en verantwoordelijke wijze te ontvangen. Derhalve is er besloten om het Railsport SnowWorld event op deze datum te annuleren. Houdt wel onze communicatiekanalen in de gaten voor toekomstige SnowWorld acties/events.

Evenement informatie

Evenement geannuleerd

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Railsport ontvangstbalie: 10.00 - 12.30 uur

Aanvang: 10.00 uur

Einde: 18.00 uur

LocatieSnowWorld, Buytenparklaan 30, 2717 AX Zoetermeer

Leeftijd: alle leeftijden.

Skilles vanaf 6 jaar /  Snowboardles vanaf 8 jaar

Kosten: deelname is gratis. Bekijk hier de kosten van materiaalhuur.

Introducés: Maximaal 1 introducés per medewerker.

Introducébedrag is € 14,50.

Coronaprotocol: Voor deelname aan dit evenement dien je een vaccinatiebewijs dan wel negatieve coronatest te overhandigen middels de coronacheckapp, daar de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden en wij het eventreglement van Rijksoverheid dienen te hanteren. Meer informatie is te vinden in ons coronareglement.

Eventmanager: Marieke Oosterlaan

180930 SnowWorld (17).jpg
SnowWorld.jpg

Lessen voor beginners

Lessen zijn 'UITSLUITEND' voor echte beginners!

Naast het vrij skiën en/of snowboarden worden er ook diverse lessen aangeboden welke verzorgd worden door gediplomeerde instructeurs. Heb je nog nooit geskied, neem dan les. Wil je kennis maken met het populaire snowboarden? Dan is dit jouw kans! Als je al een klein beetje kunt skiën of snowboarden, dan zijn de beginnerslessen voor jou NIET geschikt. Het is 'uitsluitend' voor echte beginners zonder enige ervaring.

 

Deelname aan de lessen (1 uur) bedraagt € 7,50 p.p. Je dient bij aanmelding reeds aan te geven of je gebruik wilt maken van de lessen. Houdt er rekening mee dat de inschrijving voor deze lessen beperkt is. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Deelname aan de skilessen is mogelijk vanaf 6 jaar, deelname aan snowboardlessen vanaf 8 jaar.

Actiemenu

Van skiën en snowboarden krijgt men dorst en trek, maar ook daar wordt voor gezorgd. Speciaal voor Railsport zal SnowWorld tegen gereduceerd tarief lekkere warme chocomel en glühwein schenken in het après-ski chalet halverwege de piste.

 

Voor onze deelnemers heeft SnowWorld drie verschillende Railsport actiemenu’s samengesteld in het zelfbedieningsrestaurant. Tussen het skiën of snowboarden door in de koude hal, warm je weer helemaal op dankzij één van deze smakelijke menu’s. 

Jij hebt de keuze uit de volgende menu's (prijzen onder voorbehoud):

€ 9,50     Megaburger met frites  
€ 13,50   Schnitzel met frites
€ 9,50     Pasta met saus

warme chocolademelk
Shos (zit)skien

Wintersporten met een beperking is géén beperking!

Zou jij graag de wintersport willen beleven, maar denk je dat dit onmogelijk is omdat je een beperking (lichamelijk, verstandelijk of meervoudig) hebt? Railsport biedt de mogelijkheid om aan jezelf te bewijzen dat ook jij kan wintersporten! Misschien is dit wel de eerste opstap naar jouw toekomstige wintersportvakantie!

Wanneer jij deze uitdaging aan wilt gaan, dan nodigen wij ook jou uit voor ons Railsport Ski & Snowboard event bij SnowWorld. Samen met onze partner Shos (Stichting gehandicapten op ski’s) gaan wij met jou wintersporten. Je krijgt deze dag individueel les en gaat ervaren dat je ook met een beperking plezier kunt beleven op ski’s of een snowboard. Want… wintersporten kan nagenoeg met elke beperking. Klik hier voor meer info voor onze Shos lessen

 

Materiaalhuur

Het huren van de materialen (ski’s en/of schoenen) is voor rekening van de deelnemers (prijzen onder voorbehoud1).

 

Ski's / snowboard: € 8,25

​​Schoenen: € 5,75

Helm: Gratis (SnowWorld hanteert een helmplicht op de piste)

​Skistokken: Gratis

Ski uitrusting
 

Aanmeldformulier

Helaas! Aanmelden voor het skiën en Snowboarden in SnowWorld is niet meer mogelijk.

Dit evenement is geannuleerd. 

Gerelateerde events