top of page

Veldvoetbal

Eén van de meest sportieve evenementen van Railsport en daarom staat dit toernooi dit jaar (het jaar dat er geen Railsportdag in Mill wordt georganiseerd) op de Railsportkalender.

Veldvoetbal

Veldvoetbal 

Vorm samen met collega’s een team en ga de strijd aan met andere teams. Voorafgaand, tijdens en na afloop van het toernooi ontmoet je collega’s van andere bedrijfsonderdelen. Kortom: je bent niet alleen sportief bezig, maar je ontmoet deze dag ook (nieuwe) mensen van andere spoorwegbedrijven om onder leuke omstandigheden te netwerken.

Dus... verzin een leuke naam voor je team! De teamcaptain meldt het team aan bij Railsport Nederland. Hij of zij ontvangt voorafgaand aan het evenement alle informatie en zal deze aan de teamleden doorgeven.

Evenement informatie

Datum: Woensdag 18 september 2024 (o.v.v. wijzigingen)

Railsport ontvangstbalie (onder voorbehoud):

Openingstijd: 10.00 uur

Einde: 17.00 uur

Voor wie: Voor medewerkers/ oudgedienden (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Locatie: V.V. Sparta Nijkerk. Nachtegaalsteeg 1, 3862 WJ Nijkerk.

Leeftijd: Vanaf 16 jaar

Kosten: Deelname is gratis

Introducé: Maximaal 1 introducé per team

Introductiebedrag is € 10,00

Eventmanager: Jan Tempelaar

Veldvoetbal
180418 Veldvoetbal (10).jpg

Toernooi

Categorieën naar keuze: Tijdens dit toernooi wordt er gespeeld in verschillende categorieën, mits per categorie voldoende aanmeldingen zijn. De categorieën zijn: alle leeftijden, dames, gemengd en 35-plus.

Bij het 35-plus toernooi geldt dat alle spelers van het team 35 jaar of ouder zijn. Damesteams (van alle leeftijden) kunnen, indien gewenst, ingedeeld worden bij de 35-plus categorie.

Teamsamenstelling

Een team bestaat uit minimaal 1 keeper en 5 veldspelers. Er wordt gespeeld op een half veld. 

Spelers zijn wisselbaar

Blijkt jouw team incompleet te zijn/worden? Geen probleem! Je kunt dan een speler van een ander deelnemend team opstellen, dat op dat moment niet hoeft te spelen. Een speler mag/kan dus voor meerdere teams uitkomen.

Fairplay; zonder respect geen voetbal!

Voetbal is een fantastisch sport waar veel mensen van houden. Wij dragen met zijn alle de verantwoordelijkheid om te zorgen dat dit zo blijft. De liefde voor de bal staat voorop. Railsport, de scheidsrechters alsook de Railsport-deelnemers en toeschouwers moeten op een veilige en plezierige manier van de sport kunnen genieten. 


De teamcaptains ontvangen bij deelname een wedstrijd-reglement met toevoeging van de straftoemeting. Met de invoering van de straftoemeting worden individuen en teams, bij ongewenst gedrag, gestraft als de situatie dat vereist. 

Veldvoetbal
Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Let op, op dit moment heeft dit event de maximale capaciteit deelnemers bereikt.

 

Wanneer je je aanmeldt kom je op de reservelijst voor dit evenement te staan.

bottom of page