top of page

Duinrell Spektakeldag

Deze Railsport Familiedag is één groot SPEKTAKEL! Wie kent Attractiepark Duinrell niet: daar kikker je van op! Bestel nu je kaarten en beleef het spektakel.

Duinrell

Duinrell Spektakeldag

Deze Railsport Familiedag is één groot SPEKTAKEL! Wie kent Attractiepark Duinrell niet: daar kikker je van op! Bestel nu jouw Railsport toegangsbewijs en beleef het spektakel.

 

Tijdens de Duinrell Spektakeldag kun je met het hele gezin een leuke dag beleven. Het is een écht familiepark midden in de bossen van Wassenaar. De attracties hebben een hoog doe-karakter, waarbij zowel stoere attracties worden afgewisseld met kijkattracties en echte familie-attracties. Van speeltuin tot achtbanen en van buiten- tot binnen. Voor jong en oud!

Evenement informatie

Datum: Zondag 7 april 2024

Openingstijd Railsport

Opening ontvangstbalie09.00 uur - 12.30 uur;

Opening Railsport attracties: 09.00 uur;

Opening hele park: 10.00 uur - 17.00 uur.

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

LocatieAttractiepark Duinrell, Duinrell 1, 2242 JP  Wassenaar.

Leeftijd: Alle leeftijden.

Kinderen tot en met twee jaar hebben geen toegangskaart nodig.

Kosten: Deelname is gratis

Verblijf tijdens het Railsportevenement in een Duingalow met korting, bekijk de actiepagina voor meer informatie. 

Introducé: Maximaal 2 introducés per medewerker.

Introducébedrag is € 20,00.

Eventmanager: Denice Sprengers

Duinrell
Duinrell 2.jpg

Opening 

Speciaal voor Railsport gaat het park een uur eerder open! Hiermee biedt Duinrell ons de gelegenheid om onze ruim 2.000 deelnemers binnen dit uur te registreren, zodat iedereen op de officiële openingstijd van 10.00 uur ook echt voluit kan genieten van alle attracties.

 

Let op: Vanwege gemeentelijke verordeningen mag Duinrell pas om 08.30 uur de toegang tot het parkeerterrein openstellen en om 9.00 uur de toegang tot het park. Voor diegene die tussen 09.00 en 10.00 uur het park kunnen betreden, stelt Duinrell exclusief voor de Railsporters een aantal attracties beschikbaar! Na 10.00 uur zijn alle attracties toegankelijk. 

Plattegrond Duinrell: Alvast een kijkje nemen bij alle attracties van Duinrell: Klik hier voor een plattegrond

Parkeerkaart: Een uitrijkaart kost € 15,00 per auto (prijspeil 2024). Je kan op de dag van het event een uitrijkaart kopen bij de parkeerautomaat. 

Tikibad hét paradijs onder de waterglijbanen!

Het Tikibad is het grootste, overdekte glijbanenparadijs van de Benelux en biedt meer dan één kilometer lang glijbaanplezier. Voor een paar euro kun je het bezoek uitbreiden met een bezoek aan het Tikibad. Vergeet dus niet je zwemspullen mee te nemen. Op vertoon van jouw Railsport toegangsbewijs kan een ticket worden gekocht bij de Tikibad Kassa. Toegang op een tijdstip naar keuze.​

Prijzen Tikibad

  • Tikibad 2 uur á € 7,50 p.s.

Tikibad.jpg
Duingalow

Overnachten in Duinrell met
20% korting

Maak er een compleet weekendje weg van en boek een Duingalow gekoppeld aan dit event. Bezoek Den Haag, Scheveningen of ga een dagje uitwaaien op de het strand, om vervolgens de volgende dag naar Duinrell te gaan. Bekijk nu snel de Railsportkortingsactie op een verblijf van drie nachten in een Duingalow tijdens het weekend van het Railsportevenement.

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Aanmelden voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.

 

Graag tot ziens bij één van onze andere events!

bottom of page