top of page

Theaterspektakel 

Beleef een avond vol met luchtige comedy en een vernuftige verhaallijn. Bezoek het theaterspektakel: POPPY

Theater spektakel vis a vis

Vis à Vis

Wil je een avond vol humor, verrassing en spektakel? Bezoek dan de voorstelling van Vis à Vis: POPPY. Vis à Vis is een grootschalig buitentheater, je zit op overdekte tribunes, op een spectaculaire locatie aan het Almeerderstrand in Almere.

Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

Evenement informatie

Datum: Donderdag 15 juni​ 2023 

Locatie: Theater Vis à Vis, Muiderzandplaats 1, 1361 AK Almere.

Openingstijd Railsport ontvangstbalie19.15 - 20.15 uur

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: Vanaf 8 jaar, leeftijdsadvies vanaf 10 jaar

Kosten: deelname is 12,50 per persoon o.v.v. wijzigingen.

Introducébedrag is € 20,00 o.v.v. wijzigingen.

Introducé: Maximaal 2 introducé per medewerker,  

Eventmanager: Fleur Souren

popcorn
VisaVis KeyVisuals Poppy 2023 Website vierkant.jpeg

POPPY - de voorstelling

Sinds 1990 heeft Vis à Vis in tal van producties de grenzen van locatietheater opgezocht en een vorm van uniek theaterspektakel ontwikkeld. Daarmee hebben zij een groot publiek van Stockholm tot Wellington weten te verrassen.

Met voorstellingen zoals: Topolino, Drift, Picnic, Onderstroom en Central Park. Deze voorstellingen speelden zij op verschillende Theater Festivals, zoals; Oerol, de Parade en Boulevard. In 2007 verhuist Vis à Vis naar haar eigen locatie en vaste vestiging bij het Almeerderstrand. Hier maakt zij verschillende voorstellingen zoals Silo 8, Hart en Picnic.

 POPPY: Een turbulente roadtrip comedy in het oog van de storm

Dit jaar speelt Vis à Vis de voorstelling POPPY. Hoe ziet een vakantie er in de nabije toekomst uit? Naar welke wereldwonderen kunnen we nog afreizen? In de voorstelling POPPY laat het theatergezelschap je meereizen naar een wereld waarin niets meer is wat het lijkt.

 

POPPY reist af naar de laatste overgebleven toeristische attractie: De laatste Woudreus. Deze reis neemt een plotselinge wending en ze belandt in een absurdistische wereld. Ze gaat samen met een vriend uit onverwachte hoek opzoek naar haar ouders. 

 

Geniet met je gezelschap van een spectaculaire theateravond!

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Aanmelden voor het Theaterspektakel is mogelijk via onderstaand formulier,

bottom of page