top of page

Strong Viking Run

Are you strong enough to be a Viking? De Strong Viking beschikt over het grootste obstacle run parcours. Hierdoor loop je één grote ronde en kom je niet steeds dezelfde obstakels tegen!

Strong Viking Run

En... lijkt jou deze run ook fantastisch? Ga dan deze uitdaging aan en ga direct naar aanmelden

Een obstacle run is een event waarbij hardlopen gecombineerd wordt met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid van de deelnemers op de proef te stellen. Kameraadschap staat hoog in het vaandel bij dit evenement, dus trommel je collega’s op en sta samen aan de start!

Nieuw! Family edition

Is jouw gezin super stoer en zijn jullie op zoek naar de ultieme family challenge?! Doe dan mee aan de Family Run! De Strong Viking Family Edition is een unieke en leuke manier om samen met je familie te gaan sporten! Ga samen met je kids (vanaf 5 jaar) de 4km uitdaging aan en geef ze voor één keer toestemming om tot achter de oren vol met modder over de finishlijn te komen! De Family Edition bestaat uit een 22-tal kindvriendelijke hindernissen, modder en uitdagingen! Dus... verzamel je familie en overwin de Family Edition samen! Oorah!

Evenement informatie

Datum: Zondag 18 juni 2023

Openingstijd Railsport ontvangstbalie (onder voorbehoud)

Aanmelden: tussen 10.00 en 11.00 uur (onder voorbehoud) 

Start Railsport deelnemers: 12.00 uur (startvak open: 11.40 uur)  

Sluiting Railsport infobalie: 16.00 uur.

Locatie: Weg door de Berendonck 1, 6603 LN Wijchen.

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: 7 km / 13 km vanaf 14 jaar, 19 km vanaf 16 jaar..

Kosten: € 20,00 per deelnemer o.v.v. wijzigingen

Introducé: Maximaal 1 introducé per medewerker,  

Introductiebedrag: € 45,00 o.v.v. wijzigingen

Eventmanager: Jip Huisman

Strong Viking Run

Extra informatie

Afstanden: De Strong Viking Run Water Edition heeft een parcours van 7 kilometer met 15 obstacles en een parcours van 13 kilometer met 22 obstacles. Er is ook een zwaarder parcours van 19 kilometer met 38 obstacles. Kortom, voor iedereen is er een ideale afstand om te gaan voor de meest mooie outdoor challenge van het jaar!

Het parcours volgt nog

Individueel of als team inschrijven: Je kunt individueel of met een team deelnemen aan de Strong Viking Obstacle Run. Schrijf jij je individueel in? Wees niet bang om alleen te lopen, want je start straks samen met alle Railsport-Vikings in hetzelfde startvak.  

De eindtijd is absoluut ondergeschikt. Het gaat om samen aankomen en je wordt door iedereen om je heen geholpen. En… bij het obstacle van Railsport helpen wij je uiteraard!

Are you strong enough to be a Viking?

Vorm samen met je collega’s een team en ga de strijd aan met andere teams. Voorafgaand, tijdens en na afloop (met een Viking drankje in de hand) ontmoet je collega’s van andere bedrijfsonderdelen.

 

Dus... verzin een stoere naam en kom in een eigen Viking Team-outfit om te laten zien dat jullie echte Vikingen zijn en er met jullie niet te sollen valt.

Strong Viking Run
Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Graag tot ziens bij één van onze andere Railsport events.

bottom of page