Strong Viking Run

Are you strong enough to be a Viking? De Strong Viking beschikt over het grootste obstacle run parcours. Hierdoor loop je één grote ronde en kom je niet steeds dezelfde obstakels tegen!

Strong Viking Run

En... lijkt jou deze run ook fantastisch? Ga dan deze uitdaging aan en ga direct naar aanmelden

Een obstacle run is een event waarbij hardlopen gecombineerd wordt met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid van de deelnemers op de proef te stellen. Kameraadschap staat hoog in het vaandel bij dit evenement, dus trommel je collega’s op en sta samen aan de start!

Dit evenement is geannuleerd

Gesloten

Evenement informatie

Datum: 5 september 2021 (onder voorbehoud)

Openingstijd Railsport ontvangstbalie (onder voorbehoud)

Aanmelden: tussen 10.00 en 11.00 uur (onder voorbehoud) 

Start Railsport deelnemers: 12.00 uur (startvak open: 11.40 uur)  

Sluiting Railsport infobalie: 16.00 uur.

Locatie: Weg door de Berendonck 1, 6603 LN Wijchen.

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: 7 km / 13 km vanaf 14 jaar, 19 km vanaf 16 jaar..

Kosten: € 20,00 per deelnemer o.v.v. wijzigingen

Introducé: Maximaal 1 introducé per medewerker,  

Introductiebedrag: € 45,00

Coronaprotocol: Voor deelname aan dit evenement dien je een vaccinatiebewijs dan wel negatieve coronatest te overhandigen middels de coronacheckapp, daar de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden en wij het eventreglement van Rijksoverheid dienen te hanteren. Meer informatie is te vinden in ons coronareglement.

Eventmanager: Esther Fonville

Strong Viking Run

Extra informatie

Afstanden: De Strong Viking Run Water Edition heeft een parcours van 7 kilometer met 15 obstacles en een parcours van 13 kilometer met 22 obstacles. Er is ook een zwaarder parcours van 19 kilometer met 38 obstacles. Kortom, voor iedereen is er een ideale afstand om te gaan voor de meest mooie outdoor challenge van het jaar!

Individueel of als team inschrijven: Je kunt individueel of met een team deelnemen aan de Strong Viking Obstacle Run. Schrijf jij je individueel in? Wees niet bang om alleen te lopen, want je start straks samen met alle Railsport-Vikings in hetzelfde startvak.  

De eindtijd is absoluut ondergeschikt. Het gaat om samen aankomen en je wordt door iedereen om je heen geholpen. En… bij het obstacle van Railsport helpen wij je uiteraard!

Are you strong enough to be a Viking?

Vorm samen met je collega’s een team en ga de strijd aan met andere teams. Voorafgaand, tijdens en na afloop (met een Viking drankje in de hand) ontmoet je collega’s van andere bedrijfsonderdelen.

 

Dus... verzin een stoere naam en kom in een eigen Viking Team-outfit om te laten zien dat jullie echte Vikingen zijn en er met jullie niet te sollen valt.

Strong Viking Run
 

Aanmeldformulier

Aanmelden voor dit evenement is niet mogelijk.

Dit evenement is geannuleerd.

Gerelateerde events