top of page

Beachvolleybal

Het sportiefste event op de gezelligste locatie van Nederland! Dit beachvolleybaltoernooi is zowel voor dames-, heren-, als gemengde teams. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers en eventuele wisselspelers. Verzin een leuke naam voor jouw team, kies een teamcaptain en laat hem of haar jullie team aanmelden!

Beach vollybal after work

Beachvolleybal

De opzet van het Railsport Beachvolleybal toernooi is gelijk aan onze andere succesvolle beach events. Ofwel... wij proberen voor alle succesvolle ingrediënten te zorgen:

  • Zee

  • Strand

  • Zon

  • Hoge temperatuur (30 graden)… ehhhh hopen we

  • Leuke strandtent

  • Tropische drankjes

  • Enthousiaste deelnemers

  • En... als afsluiter een overheerlijke barbecue.

Het Railsport Beachvolleybal toernooi 'After Work' (op een doordeweekse dag) is afgelopen jaren een succesvol concept gebleken; niet meer in het weekend een hele dag deelnemen aan een toernooi, maar samen met collega's uit het werk een avond gevuld met sport en gezelligheid.  

Evenement informatie

Datum: Donderdag 4 juli 2024

Openingstijd Railsport ontvangstbalie: tussen 15.15 uur - 16.15 uur

Aanvang wedstrijden 16.30 uur / Einde 21.00 uur

LocatieBeachclub Tien, Strandafgang De Favauge 10, 

2042 TV Zandvoort.

Voor wie: Voor medewerkers/ oudgedienden (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: Vanaf 16 jaar.

Kosten: Deelname is gratis

Introducé: Maximaal 1 introducé per team,  

Introductiebedrag: €10,00

Eventmanager: Jaap Brouwer

Beachvolleybal.jpg
Beachvolleybal

Extra informatie

Teamsamenstelling

Dit beachvolleybaltoernooi is zowel voor dames-, heren-, als gemengde teams. Een team bestaat uit 4 spelers, eventueel aangevuld met wisselspelers. Verzin een leuke naam voor je team! De teamcaptain (hoofdboeker) meldt het team aan bij Railsport. Hij of zij ontvangt voorafgaand aan het evenement alle informatie en zal deze aan de teamleden doorgeven.

Wedstrijd of recreatief

Bij aanmelding kan je kiezen om jouw team deel te laten nemen in de categorie wedstrijd of in de categorie recreatief. Bij beide categorieën is het wedstrijdelement aanwezig en strijden jullie voor de winst. Echter, gaat het er bij de categorie wedstrijd iets fanatieker aan toe. Wanneer je kiest voor een meer ontspannen deelname aan het toernooi, dan past de categorie recreatief prima bij jouw team.

Beach BBQ

Na een avond vol activiteit, is het tijd om te genieten. Daarom organiseren wij een overheerlijke barbecue, verzorgd door De Beach Club Tien. Wat wil je nog meer: lekker eten op een schitterende locatie tijdens een zomerse avond. De kosten voor de bbq bedragen € 21,50 p.p (onder voorbehoud).

 

Bij jouw aanmelding kan je aangeven of jullie deel willen nemen aan de barbecue.

Beachvolleybal
Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Aanmelden voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.

Graag tot ziens bij één van onze andere events!

bottom of page