top of page

Klimbos Adventure

Voor de echte waaghals! Samen met Railsport klimmen tot in de hoogste bergstoppen. Iedereen kan zichzelf op eigen niveau uitdagen. Tokkelen, klimmuren, bruggen van boom naar boom en nog veel meer. Een dag om nooit te vergeten!

Klimbos Adventure

Welke uitdaging kies jij?

Op zoek naar een avontuurlijke en leuke activiteit voor het hele gezin? Ga mee naar Klimbos Lage Vuursche. Dit klimbos heeft maar liefst 11 klimroutes van verschillende niveau’s! Van lage parcours voor beginners tot hogere, meer uitdagende routes op 22 meter voor de durfals, er is voor ieder wat wils. Het is een waar klimparadijs en dat in de provincie Utrecht! Met een tokkelroute, moeilijke overgangen, grote netten een vrije val en een bungee is er genoeg te kiezen! Welke route doe jij? Kom samen klimmen en beleef het meest uitdagende dagje uit!

Evenement informatie

Datum: Zondag 2 juni 2024.

Openingstijd Railsport ontvangstbalie: Per serie verschillend (onder voorbehoud).

Locatie: Klimbos Lage Vuursche

Voor wie: Voor medewerkers/ oudgedienden (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: Vanaf 6 jaar en minimaal 1.20 meter.

Voorwaarden Klimbos

  • Kinderen van 6 tot en met 10 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene klimmen.​

  • Kinderen tussen 10 en 15 jaar mogen alleen klimmen met een (aanwezige) volwassenen in het bos.

  • Maximaal gewicht van 120 kg.

Kosten: Deelname is gratis

Benodigdheden: De klimharnassen regelen wij! Qua kleding kan jij je uitleven maar wij adviseren lekker zittende kleding en stevige schoenen.

Introducé: Maximaal 1 introducé per medewerker,  

Introductiebedrag: € 12,50 o.v.v. wijzigingen

Eventmanager: Denice Sprengers

Klimbos
Klimbos

Klimmen in échte bossen

De frisse lucht en de geur van het bos zorgen voor een heerlijk gevoel van rust en ontspanning. Het Klimbos biedt de perfecte omgeving om samen met je gezin hiervan te genieten. Terwijl je door en tussen de bomen klautert, kun je even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volop genieten van het moment.

 

We mogen gebruik maken van de bomen in de bossen, waar het Klimbos-team erg zuinig op is. Jaarlijks worden alle bomen in de routes gekeurd door een expert. En elke paar jaar verplaatsen ze hun platformen en routes zodat de bomen niet lang op dezelfde manier belast worden. Hierdoor kunnen de bomen ongestoord verder groeien en blijven de bossen ook op lange termijn mooi. Daarnaast onderhouden en controleren zij de klimroutes dagelijks om de veiligheid te waarborgen.

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Aanmelden voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.

Graag tot ziens bij één van onze andere events!

bottom of page