top of page

Mountainbiken

Wil jij op een sportieve manier genieten van de overweldigende natuur?

Lees dan snel verder, want in 2024 bieden wij twee mountainbike clinics aan!

image00008.jpeg

Mountainbiken

Mountainbike clinic

Wil je beginnen met mountainbiken of jouw vaardigheden verder ontwikkelen tijdens een mountainbike clinic op de Utrechtse Heuvelrug? Dan is dit je kans! Stap samen met ervaren instructeurs op de mountainbike en duik diep de natuur in. Leer de techniek van het mountainbiken zodat jij je fiets perfect onder controle krijgt. Nadat je warm gefietst bent, gaan we in groepen de mountainbike trails op, om je skills op niveau te krijgen dan wel naar een hoger niveau te tillen. Een avontuurlijke dag vol actie en nieuwe kennis!

 

Mountainbiken met de boswachter

Zijn de mountainbike trucjes minder aan jou besteed, dan kan je kiezen om samen met de boswachter te gaan mountainbiken. Tijdens het mountainbiken vertelt de boswachter jou alles over de geschiedenis en de unieke flora en fauna van de Utrechtse heuvelrug. Er is geen leukere manier om de overweldigende natuur van dit gebied te leren kennen. Een mountainbike is wel verplicht!

Let op! Een helm is voor beide clinics verplicht!

Evenement informatie

Datum: zondag 21 april 2024

Railsport ontvangstbalie: per serie verschillend*.

Serie 1: 09.30 – 11.30 uur

Serie 2: 12.00 – 14.00 uur

Serie 3: 14.30 – 16.30 uur

*Let op: de tijden zijn exclusief het aanmelden en ophalen van de mountainbikes.

De exacte tijden volgen later in de deelname informatie.

 

Locatie: Barbecue-restaurant De Heuvelrug

Scherpenzeelseweg 45a, 3956 KB, Leersum

Voor wie: Voor medewerkers/ oudgedienden (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: Vanaf 15 jaar.

Kosten: Deelname is gratis.

Introducé: Maximaal 1 introducé per medewerker.

Introductiebedrag is € 15,00. o.v.v. wijzigingen.

Eventmanager: Jip Huisman

image00003.jpeg
image00013.jpeg

Kleding advies

Trek tijdens dit avontuur sportieve kleding aan en kies voor een schoen met een stevige zool. Het dragen van een helm is verplicht. Bij de huur van een mountainbike bij Nudge cycling is een helm inbegrepen.

Mountainbike huren - niet meer mogelijk!

Het beste is om lekker op je eigen mountainbike deel te nemen aan dit event, maar wanneer deze niet in goede staat verkeerd of je bent niet in het bezit van een eigen mountainbike, dan bieden wij de mogelijkheid om een mountainbike bij ons te huren. Laat via het aanmeldformulier weten of je hier gebruik van wilt maken. Prijsindicatie: € 25,00 per mountainbike. Je ontvangt een helm bij het huren van een mountainbike.

Let op: het huren van een mountainbike is via Railsport niet meer mogelijk.

Eigen materiaal

Indien jij op zondag 21 april a.s. met eigen materiaal deelneemt, dan volgen hieronder enkele aandachtspunten om “veilig” van start te kunnen gaan:

  • Zorg ervoor dat je mountainbike in dergelijke staat verkeert. Laat van tevoren de mountainbike checken bij de fietsenmaker.

  • Neem zelf een reparatiesetje mee. Denk aan een fietspompje en een bandenplak set. Mocht er onverhoopt toch iets mankeren aan je fiets, dan is er geen technische assistentie aanwezig die jou kan helpen.  

  • Mocht je twijfelen over de staat van je mountainbike, dan raden we aan om (alsnog) een mountainbike via Railsport te huren. Dit kan tot 05-04-2024 via het aanmeldformulier of door te mailen naar info@railsport.nl. Let op: vol is vol.

mountainbike
Aanmeldformulier

Deelnameformulier

Aanmelden voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.

Graag tot ziens bij één van onze andere events!

bottom of page