Ballonvaarten

Wat is er mooier dan op een zomeravond in een mandje over het Nederlandse landschap te varen. Een onvergetelijk avontuur, niet wetend waar de ballon straks zal gaan landen.

Ballonvaren

Ballonvaarten

Dit adembenemende avontuur, de combinatie van rust, ruimte, vrijheid en het oneindige uitzicht wordt alleen verwezenlijkt in een luchtballon. Een ervaring die je eigenlijk niet mag missen!

Jouw ballonvaart start op het opstijgveld in het land. Hier ontmoet je de piloot, de crew en de andere passagiers en daar bouwen crew en piloot de ballon in een half uur op. Natuurlijk mag je een handje meehelpen! De ballonvaart duurt ongeveer een uur. Na de landing wordt de ballon ingepakt. Met de start, vaart en landing ben je circa 4 à 5 uur onderweg. De vaart wordt afgesloten met het drinken van een glaasje en ter herinnering ontvang je een certificaat. Hierna wordt de terugreis aanvaard.

Evenement informatie

Datum: Volgt binnenkort

Locatie: Houten

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Deelnamekosten€ 99,00 per persoon (onder voorbehoud).

Leeftijd: vanaf 18 jaar

Introducés: maximaal 1 introducé per medewerker

Introducébedrag: € 149,00 

Beperkte capaciteit: In verband met de vele inschrijvingen en de beschikbare capaciteit bij dit event, kan er per persoon maximaal eenmaal per drie jaar deelgenomen worden aan dit evenement.

Coronaprotocol: Deelname is uitsluitend mogelijk wanneer jij een groen vinkje in jouw coronacheckapp kunt tonen bij aanmelding! Dit groene vinkje, in deze app, is te verkrijgen via een vaccinatie-, herstel-, of testbewijs. Meer informatie is te vinden in ons coronareglement.

Eventmanager: Esther Fonville

Ballonvaart
Luchtfoto van de golfbaan

Aanvullende informatie

Locatie: De plaats van opstijgen is gerelateerd aan de windrichting en ook deze kan wisselend zijn. Onze basislocatie voor opstijgen is gelegen in Houten (nabij Utrecht). Normaliter verzamelen wij een half uur van te voren op een locatie in de buurt van de opstijglocatie van de ballon.

Doorgang ballonvaart: Ballonvaren is afhankelijk van het weer en daarom is de meest recente informatie nodig van de meteorologische dienst. Dat is de reden dat wij pas drie uur voor vertrek definitief kunnen mededelen of de ballonvaart doorgaat of niet. Wanneer de vaart niet door kan gaan, zullen alle deelnemers op eigen gelegenheid een nieuwe datum afspreken met de ballonvaartmaatschappij.

Kledingadvies: Het lijkt koud, maar doordat je onder de branders staat en je met de wind meevaart ervaar je het minder snel als koud. Tip: Trek kleding aan alsof je een boswandeling gaat maken.

Verzekering: Alle passagiers zijn via de ballonvaartmaatschappij verzekerd conform de wettelijk eisen bij de Nederlandse Luchtvaartpool.

Boeking

Voor € 99,00 per persoon kun je ervaren hoe het is om met een ballon te vertrekken, te varen en uiteraard weer te landen. Het aantal passagiersplaatsen is beperkt en daarom hanteren wij de regel vol is vol. Het toekennen van de passagiersplaatsen vindt plaats op basis van binnenkomst van de aanmeldformulieren.

 

Wanneer je één of meerdere passagiersplaatsen hebt geboekt, dan ontvang je van Railsport een boekingsbevestiging en factuur. Na ontvangst van de betaling ontvang je uiterlijk één week voorafgaand aan jouw vaart de nodige informatie.

Lucht foto van een gebied
 

Aanmeldformulier

Nog even geduld! Aanmelden voor de ballonvaarten is nog niet mogelijk. 

Dit evenement is binnenkort open voor inschrijving!