top of page

Ballonvaarten

Wat is er mooier dan op een zomeravond in een mandje over het Nederlandse landschap te varen. Een onvergetelijk avontuur, niet wetend waar de ballon straks zal gaan landen.

Ballonvaren

Ballonvaarten

Dit adembenemende avontuur, de combinatie van rust, ruimte, vrijheid en het oneindige uitzicht wordt alleen verwezenlijkt in een luchtballon. Een ervaring die je eigenlijk niet mag missen!

Jouw ballonvaart start op het opstijgveld in het land. Hier ontmoet je de piloot, de crew en de andere passagiers en daar bouwen crew en piloot de ballon in een half uur op. Natuurlijk mag je een handje meehelpen! De ballonvaart duurt ongeveer een uur. Na de landing wordt de ballon ingepakt. Met de start, vaart en landing ben je circa 4 à 5 uur onderweg. De vaart wordt afgesloten met het drinken van een glaasje en ter herinnering ontvang je een certificaat.

Evenement informatie

Datum

  • Mei: maandag 14, dinsdag 15, woensdag 16 en woensdag 22 

  • Juni: maandag 03, dinsdag 04, maandag 10 en dinsdag 11

Locatie: Houten

Verzamelen: De ballonvaart zal in de late middag/avond plaatsvinden. Dit is sterk afhankelijk van de windsterkte en zonsondergang

Voor wie: Voor medewerkers/ oudgedienden (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Deelnamekosten€ 157,50 per persoon 

Leeftijd: vanaf 18 jaar

Introducés: maximaal 1 introducé per medewerker

Introducébedrag: € 191,25 per persoon  

Eventmanager: Denice Sprengers

Op dit evenement zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, met uitzondering van de annuleringsvoorwaarden. Hiervoor worden de leveringsvoorwaarden van Kool Balloon gehanteerd.  

Ballonvaart
Luchtfoto van de golfbaan

Aanvullende informatie

Locatie: De plaats van opstijgen is gerelateerd aan de windrichting en ook deze kan wisselend zijn. Onze basislocatie voor opstijgen is gelegen in Houten (nabij Utrecht). 

Doorgang ballonvaart: Ballonvaren is afhankelijk van het weer en daarom is de meest recente informatie nodig van de meteorologische dienst. Dat is de reden dat de ballonvaartmaatschappij pas drie uur voor vertrek definitief kan mededelen of de ballonvaart doorgaat of niet. Wanneer de vaart niet door kan gaan, zullen alle deelnemers wederom op eigen gelegenheid een nieuwe datum afspreken met de ballonvaartmaatschappij.

Kledingadvies: Het lijkt koud, maar doordat je onder de branders staat en je met de wind meevaart ervaar je het minder snel als koud. Tip: Trek kleding aan alsof je een boswandeling gaat maken.

Verzekering: Alle passagiers zijn via de ballonvaartmaatschappij verzekerd conform de wettelijk eisen bij de Nederlandse Luchtvaartpool.

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Aanmelden voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.

Graag tot ziens bij één van onze andere events!

bottom of page