top of page

Basketbal try out

Altijd al gedroomd om dunkend door de lucht te zweven, een spectaculaire alley-oop uit te voeren of die perfecte driepunter door het net te laten suizen? Jouw basketbalavontuur begint hier! Meld je nu aan voor het basketbal event en ontdek de geheimen achter de meest indrukwekkende moves in het spel!

Basketbal

Basketbal try out

Bij dit nieuwe Railsport event, krijg je gedurende drie clinics de kans om je basketbalvaardigheden te verbeteren en kennis te maken met verschillende facetten van deze urban sport.

 

Of je nu een doorgewinterde basketballer bent of nog nooit een basketbal hebt vastgehouden, dit event is ontworpen om iedereen te verwelkomen. Geen ingewikkelde regels of hoge drempels - alleen pure basketbalpret voor deelnemers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Oefen samen met je collega's, familie en vrienden je timing en teamwork met de befaamde alley-oop pass en perfectioneer je schot met tips om die 3-punter moeiteloos te scoren.

Evenement informatie

Datum: zondag 3 maart 2024

Railsport ontvangstbalie: per serie verschillend.

 

Locatie: Topsportcentrum Almere, Pierre de Coubertinplein 4, Almere

Voor wie: Voor medewerkers/ oudgedienden (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: Vanaf 8 jaar. 

Kosten: Deelname is gratis.

Introducé: Maximaal 2 introducés per medewerker.

Introductiebedrag is € 15,00..

Eventmanager:  Heleen Salet

Image by August Phlieger
Image by Kylie Osullivan

3x3 Basketbal

Met de Olympische spelen in Parijs in het vooruitzicht, maak je tijdens deze clinic kennis met de Olympische sport 3x3 Basketbal, ook wel wereldwijd de nummer één urban teamsport. Onze ervaren instructeurs, waaronder John Voppen (CEO ProRail), leren je alles over teamwork, flexibiliteit en het snel nemen van beslissingen. Daarnaast kunnen zij je alles vertellen over de verschillen tussen 3x3 en regulier basketbal.  

Alvast enkele inspirerende woorden van John Voppen!

"Basketball is naast de Railsector mijn passie zoals velen van jullie weten. Ik coach al jaren jeugdteams. Niet alleen de sport maar vooral samenwerken in teams en de dynamiek is mooi en vaak zo vergelijkbaar met ons werk. Top dat Railsport een basketbal dag organiseert. Zal er zelf ook bij zijn samen met veel collega’s." 

Rolstoelbasketbal

De sport rolstoelbasketbal opent de deuren naar een nieuwe basketbalervaring. Wij werken samen met stichting BEN, waarbij een paralympisch docent je tips en tricks zal bijbrengen. Ervaar tijdens de clinic hoe snel, veelzijdig maar óók hoe vermoeiden rolstoelbasketbal is!

Format banner mailing (17).png
Format banner mailing (16).png

Glow-in-the-dark-game

Als kers op de taart wordt één van de zalen in Topsportcentrum Almere omgetoverd tot ... decor voorzien van blacklights, lichtgevende lijnen en opzwepende beats. Met een felgekleurde (sportieve) outfit, wordt dit een basketwedstrijd om nooit te vergeten!

Aanmeldformulier

Deelnameformulier

Aanmelden voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.

 

Graag tot ziens bij één van onze andere events!

 

bottom of page