top of page

Waterskiën

Heb jij nog nooit op een wakeboard gestaan? Dan is Cablecenter Aquabest voor jou 'de' locatie. Als enige in Nederland bieden zij, voor de minder ervaren wakeboarders onder ons, een 2-Mast Cable-wakeboardtrainer. Zodat jij na het oefenen van de start kunt beginnen aan jouw 800 meter.

170611 Wakeboarden en waterskien (01).jpg

Waterskiën

Waterskiën kan je achter een boot doen, maar ook achter een kabel. Het voordeel van een kabel is dat je met meer mensen tegelijk kunt waterskiën en je niet klappertandend nat in een boot zit te wachten tot jij eindelijk weer een keertje mag.

 

Natuurlijk kent een kabelbaan ook een nadeel en dat is, dat je niet in de tweede bocht moet vallen, want dan moet je echt een flink stuk terug zwemmen. Maar als je de eerste bocht weet te ronden, dan weet je de tweede bocht meestal ook te ronden, dus is de kans dat je daar valt eigenlijk niet zo groot ;)

Kortom, tijdens het Railsport Waterski event maak je kennis met deze geweldige actieve sport.

 

Zowel beginnende als ervaren waterskiërs mogen deze dag niet missen.

Evenement informatie

Datum: zondag 25 juni 2023

Railsport ontvangstbalie: per serie verschillend

 

Locatie: Waterskicentrum Aquabest, Ekkersweijer 2, 5681 RZ Best

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: Vanaf 10 jaar (in het bezit van een zwemdiploma is verplicht)

Kosten: Deelname is gratis.

Introducé: Maximaal 1 introducé per medewerker.

Introductiebedrag is € 20,00. o.v.v. wijzigingen.

Eventmanager: Linda Bouman

Waterskien
Wakeboarden en waterskien_edited.jpg

Extra informatie

Wat heb je nodig? Naast zwemkleding heb je in principe niets nodig. Wanneer je een koukleum bent, dan is het wellicht verstandig om een wetsuit mee te nemen. Als je die zelf niet hebt, dan kan je deze huren bij het Cablecenter voor 4,00 euro per uur. 

Vervoer: Cablecenter (AquaCenter Best) is moeilijk te bereiken met openbaar vervoer. Als je van wandelen houdt is het geen probleem, maar neem daar dan wel de nodige tijd hiervoor. De locatie is wel goed bereikbaar met eigen vervoer, houdt er wel rekening mee dat het parkeren € 4,- per auto kost.

Wakeboarden: Heb je het waterskiën wel gezien en zijn er nog wakeboards beschikbaar, dan kan je ook nog proberen of het wakeboarden iets is voor jou. Dit is de watervariant van het snowboarden. Het vraagt wel iets meer van je motoriek en het leren van de start duurt over het algemeen iets langer alvorens je dit onder de knie hebt. Maar... als je al kunt snowboarden of skateboarden dan pak je het mogelijk razendsnel op.

Lees hier meer informatie over wakeboarden. 

Aanmeldformulier

Deelnameformulier

Aanmelden voor dit evenement is mogelijk via onderstaand formulier.

bottom of page