top of page

Zaalvoetbal

Welk(e) team(s) gaat dit jaar de uitdaging aan en sleept de beker mee naar huis? Schrijf je nu in en neem samen met je collega's deel aan dit sportieve maar bovenal gezellige toernooi!

Zaalvoetbal 4

Zaalvoetbal

Vorm samen met collega’s een team en ga de strijd aan met andere teams. Voorafgaand, tijdens en na afloop van het toernooi ontmoet je collega’s van andere bedrijfsonderdelen. Kortom: je bent niet alleen sportief bezig, maar je ontmoet deze dag ook (nieuwe) mensen van andere spoorwegbedrijven om onder leuke omstandigheden te netwerken.

Dus... verzin een leuke naam voor je team! De teamcaptain meldt het team aan bij Railsport Nederland. Hij of zij ontvangt voorafgaand aan het evenement alle informatie en zal deze aan de teamleden doorgeven.

Evenement informatie

Datum: dinsdag 7 maart 2023

Railsport ontvangstbalie (onder voorbehoud):

Openingstijd: 09.00 uur

Einde: 16.00 uur

Voor wie: Voor medewerkers/ oudgedienden (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Locatie: Hanzehal Zutphen, Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA Zutphen.

Leeftijd: Vanaf 16 jaar

Kosten: Deelname is gratis

Introducé: Maximaal 1 introducé per team

Introductiebedrag is € 10,00

Eventmanager: Jan Tempelaar

2_edited.jpg

Toernooi

Categorieën naar keuze: Tijdens dit toernooi wordt er gespeeld in verschillende categorieën, mits per categorie voldoende aanmeldingen zijn. De categorieën zijn: alle leeftijden, dames, gemengd en 35-plus.

Bij het 35-plus team geldt dat alle spelers van het team 35 jaar of ouder zijn. Bij het gemengde team dient te allen tijde minimaal één dame in het veld te staan. Damesteams (van alle leeftijden) kunnen, indien gewenst, ingedeeld worden bij de 35-plus categorie. 

Teamsamenstelling

Dit zaalvoetbaltoernooi is zowel voor dames-, heren- en gemengde teams. Een team bestaat uit minimaal 1 keeper en 4 veldspelers. Uiteraard kun jij je ook individueel of met je gezinsleden opgeven. Wanneer je zelf geen team bij elkaar kunt krijgen, dan proberen wij te zorgen voor de samenstelling van teams met individuele spelers.

Spelers zijn wisselbaar

Blijkt jouw team incompleet te zijn/worden? Geen probleem! Je kunt dan een speler van een ander deelnemend team opstellen, dat op dat moment niet hoeft te spelen. Een speler mag/kan dus voor meerdere teams uitkomen.

Fairplay; zonder respect geen voetbal!

Voetbal is een fantastisch sport waar veel mensen van houden. Wij dragen met zijn alle de verantwoordelijkheid om te zorgen dat dit zo blijft. De liefde voor de bal staat voorop. Railsport, de scheidsrechters alsook de Railsport-deelnemers en toeschouwers moeten op een veilige en plezierige manier van de sport kunnen genieten. 


De teamcaptains ontvangen bij deelname een wedstrijd-reglement met toevoeging van de straftoemeting. Met de invoering van de straftoemeting worden individuen en teams, bij ongewenst gedrag, gestraft als de situatie dat vereist. 

Zaalvoetbal.png
Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Aanmelden voor het zaalvoetbal toernooi is niet mogelijk.

Graag tot ziens bij één van onze andere events!

bottom of page