Jump it Up

Deze activiteit is een combinatie van jumpen, freerunnen en stunten in één! Ben je samen met de instructeur alle onderdelen langs gegaan en heb je alle tips uitgeprobeerd? Dan is er daarna nog tijd om vrij te jumpen en de onderdelen die je het leukst vond nog een keer te doen!

Jump it up

FlightDeckt 53 is een ultramodern trampolinepark in een Rijksmonumentale Kerk in Hilversum. In deze kerk kun jij jump- en freerunninglessen volgen, vrije jumpsessies en waanzinnig leuke en sportieve uitjes!

Indoor Jumping is de ultieme combinatie van sport, plezier en gezelligheid! Maak het zo wild, rustig of uitdagend als jijzelf wilt, hierbij is enige conditie een vereiste!

Evenement informatie

Datum: zondag 13 november 2022 (onder voorbehoud).

Railsport ontvangstbalie: per serie verschillend.

 

Locatie: de Clemenskerk, Bosdrift 53, 1214 JT, Hilversum

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: vanaf 10 jaar. Let op: Kinderen van 10 en 11 jaar mogen alleen onder begeleiding van een ouder jumpen.

Kosten: deelname is gratis.

Introducé: Maximaal 1 introducé per medewerker.

Introductiebedrag is € 10,00.

Eventmanager: Heleen Salet

Jump it up (2).jpg

Stuiteren tot je er bij neervalt!

Ondanks dat deze sport nieuw is, zijn er in Nederland al meerdere trampolineparken. Deze locatie is alleen wel héél uniek, want Flight deck is gevestigd in een leegstaande kerk welke helemaal is gerenoveerd.

De binnenkant is volledig omgebouwd tot één groot trampolineparadijs. Zo is er een main deck met maar liefst 12 trampolines en heb je een wall deck met drie high performance Air max trampolines waar je extra hoog mee kunt gaan. Of wil je een salto oefenen? Dan kan je je gang gaan in het Air deck waar een BigAirBag je opvangt zodat je zacht landt. En zo is er nog veel meer te doen!  

 

Deelnameformulier

Aanmelden voor Jump it Up kan door onderstaand formulier in te vullen.

Gerelateerde events

Wakeboarden
Duinrell
Dierentuindag
Dierentuindag
Strong Viking Run